Berbec
Femeia Berbec este mereu in alerta, cand vine vorba de prietenii sai si stie mereu cand ceva nu e in regula. Aceasta are calitatea de a cunoaste o persoana foarte bine si de a-i oferi cele mai bune sfaturi. Este increzatoare in sine si foarte priceputa sa-si aline prietenii atunci cand acestia se afla in cele mai vunerabile momente.

Taur
Cea mai frumoasa trasatura a unui taur este abilitatea sa de a face pe oricine sa rada, chiar si in cele mai triste momente.

Ea impartaseste emotiile cu cealalta persoana si empatizeaza cu succes. Totodata, femeia Taur are un simt fin al umorului si stie mereu cum sa ridice moralul unui prieten printr-o gluma potrivita.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Gemeni
Ce o face pe femeia Gemeni sa fie frumoasa este faptul ca ea ii face pe restul sa se simta frumosi. Are un simt al observatiei dezvoltat si calitatea de a complimenta si evidentia trasaturi positive ale celor din jur. Apreciaza dincolo de fizic si este mereu sincera cu lucrurile pe care le spune. Este inconjurata de oameni, mereu, datorita faptului ca ii face sa se simta speciali.

Rac
O fire sensibila, Racii accepta, deseori, foarte multe lucruri din partea celor apropiati. Cand ajung sa cunoasca o persoana, femeia rac o accepta atat cu calitati, cat si cu defecte. Ea este mereu alaturi de prietenii sai, prin bune si rele, si dezvolta un nivel de intelegere ridicat. Ce femeia rac intelege, si restul nu, este ca oamenii au nevoie de afectiune cand se afla in cele mai rele situatii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si