Iman Abdulati, 36 de ani, va pleca in Egipt unde va fi supusa unei interventii care ii va salva viata. Femeia, din India, sufera de elefantiazis, o boala ce se caracterizeaza prin ingrosarea anormala a membrelor inferioare, a ganglionilor si a cailor limfatice din tesutul conjunctiv, scrie Daily Mail.

Intial, femeia nu a putut sa obtina viza pentru a zbura in afara tarii deoarece nu se putea deplasa sa i se ia amprentele.

Pana urma doctorul ei a reusit sa obtina intelegerea autoritatilor indiene de ii da voie sa iasa din tara.

"Cei de la Ambasada Indiei in Cairo credeau ca familia minte si ca nu vrea sa o duca pe Iman la ambasada. Din acest motiv, viza ei a fost respinsa", a explicat medicul, care s-a adresat ministerului.

Iman nu si-a mai parasit caminul de 25 de ani din cauza bolii ei. Acum, unul dintre cei mai buni medici din lume a acceptat sa o opereze si, astfel, ea sa scape de cel putin 500 de kilograme.

Femeia va fi adusa cu un avion privat de la ea de acasa pana la spitalul din Egipt. Avionul va fi amenajat cu un pat pentru ca, la greutatea sa, tanara nu poate sa stea pe un scaun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si