Cea mai renumita trupa de jazz si muzica clasica din Turcia a dat un spectacol de zile mari la Bucuresti

A fost o experienta de neuitat pentru spectatori...

Author: V.P. marți 07 noiembrie 2017 , 19:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

OSMAN KORAY ERTAS- AMBASADORUL TURCIEI LA BUCURESTI: Muzica clasica turceasca cu influente de jazz este foarte dinamica si foarte placuta.

In fata unui public numeros, format atat din cetateni turci, cat si romani, membrii trupei Golden Horn Brass au dat un adevarat spectacol.

Cei cinci artisti au interpretat genuri noi de baroc si jazz, combinate cu melodii clasice, pop si anatolian.

Pasionat de cultura straveche, dar si de cea contemporana pe care o detine, poporul turc tine sa ne impartaseasca o parte din bogatia lui.
Atat prin intermediul serialelor de succes, pe care le urmarim cu sulfetul la gura, in fiecare seara, la Kanal D, cat si prin ineditele evenimente organizate in diferite colturi ale Romaniei.

MURAT DEMIRAY- PRES. ASOCIATIEI OAMENILOR DE AFACERI TURCI DIN ROMANIA: Cand ma gandesc la muzica turceasca, ma gandesc la o mare bogatie. Avem nevoie de asemenea organizari. Din punct vedere a cunoasterii reciproce a celor doua comunitati, consider ca este bine venita o astfel de organizare.

Evenimentul organizat in sala studio a teatrului I.L. Caragiale a marchat si 6 ani de cand Institutul Cultural Turc Yunus Emre ne ofera experienta culturii, artei si civilizatiei din Turcia.

OSMAN KORAY ERTAS- AMBASADORUL TURCIEI LA BUCURESTI: Muzica turceasca este o parte foarte importanta din cultura noastra.

Vrem sa promovam muzica noastra, de la muzica clasica si pana la cea cu influente occidentale.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si