Ce conține cea mai scumpă pizza din lume?! Costă 400 de milioane de dolari

Cea mai scumpă pizza din lume a costat 400 de milioane de dolari. Este diferită de celelalte și are ingrediente speciale, iar cineva s-a gândit să o cumpere.

Author: Georgiana Balaban joi 29 septembrie 2022 , 10:16

pizza

Cea mai scumpă pizza din lume.

[Sursa foto: Arhivă]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Laszlo Hanyecz a cumpărat una dintre cele mai scumpe pizza din lume. Bărbatul a dat 400 de milioane de dolari, asta după ce achiziționat două pizza pentru 10.000

de bitcoin.

Citește si: Dieta strictă a lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei are un meniu la care nimeni nu se aștepta

Bărbatul este de profesie IT-ist și a scos mulți bani din buzunar pentru a achiziționa cea mai scumpă pizza din lume. Laszlo Hanyecz a cumpărat două pizza pentru 10.000 de Bitcoin, în data de 22 mai, 2010.

Cea mai valoroasă pizza, din lume, a fost cumpărată

Moneda nu era atât de cunoscută și nu valora atât de mult în acel an. Pe atunci Bitcoin valora în jur de 0.003

dolari. Laszlo Hanyecz a mărturisit că va plăti 10.000 de bitcoin pentru două pizza. Singura cerință era ca pizza să nu conțină ingrediente ciudate și să fie făcută standard.

Citește si: Mai mult ulei de măsline înseamnă o viață mai lungă- studiu

Mulți oameni l-au încurajat pe Laszlo să vândă acele monede virtuale pentru 41 de dolari, iar mai multe persoane au dorit să-i livreze o pizza acestuia. Bărbatul susținea că i se pare foarte interesant să poată să cumpere cu bani virtuali.

Citește si: Povestea tristă a unei cosmeticiene din Brazilia poreclită "Pinnochio" după cele 8 operații la nas. Cum arată acum

Omul a primit cele două pizza, iar plata a fost făcută în Bitcoin, iar de-a lungul anilor valoarea a crescut, iar acesta ar fi o persoană foarte bogată. Bărbatul susține că nu știa că lucrurile vor evolua atât de mult, iar la acea vreme îi se părea extraordinar să facă o plată Bitcoin pentru a cumpăra ceva.

Mai exact, cei 10.000 de Bitcoin plătiți pentru o pizza ar valora acum aproximativ 480 milioane de dolari, iar furnizorii de pizza din întreaga lume oferă reduceri pentru utilizatorii Bitcoin pentru a comemora cumpărarea făcută de bărbat.

Citește si: Cronologie Regina Elisabeta a II-a. Evenimentele care au marcat viața celei mai longevive regine a Marii Britanii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si