Cei doi români vor petrece astfel sejurul în hotelul de 5 stele Jumeirah Al Naseem, parte din complexul Madinat Jumeirah, cu vedere la plaja lată cu nisip fin la Marea Arabiei, chiar lângă renumitul hotel Burj Al Arab. Pachetul a fost cumpărat prin agenția Paralela 45 și conține biletul de avion, taxe de aeroport, transferuri aeroport-hotel-aeroport, cazare și demipensiune.

Următorul pe lista celor mai scumpe sejururi  este pentru șapte nopți, în același hotel, dar începând din 2 ianuarie, care este cu aproximativ 10.000

de euro mai ieftin, respectiv 16.095 euro. Diferă și tipul de masă, fiind inclus doar micul dejun. Ș acesta a fost cumpărat prin Paralela 45.

Ambele perechi au la dispoziție servicii exclusiviste, printre care și o sală de fitness holistic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Revelion în localuri de lux

Ce sejururi au mai fost cumpărate de români?

Un alt pachet de lux cumpărat în România este pentru câteva zile după Revelion. Acesta este în Maldive și a fost cumpărat prin DAL Travel.

Pentru 52.000 de euro, un grup unitar format din două familii:două cupluri și un copil, vor petrece 12 zile (9 – 21 ianuarie) de răsfăț.

Pachetul include biletele de avion și cazarea, pentru 12 nopți, dar în două hoteluri de cinci stele, primul all inclusive, al doilea doar cu mesele incluse. Vor sta șase nopți într-ul hotel de unde au trasnport cu ambarcațiune specială la alt hotel unde mai stau 6 nopți.

Citeste si: Anamaria Prodan, extravaganță maximă! Pe ce a dat 500.000 de euro: ”Vă iubesc! Aceasta este aleasa”

Cum se poate realiza transportul de la aeroport la hotel?

Transferul de la aeroport la primul hotel este cu hidroavion, apoi transfer cu speed boat între cele două hoteluri, situate pe două insule diferite, apoi, la final, vor fi din nou transferați cu hidroavionul de la al doilea hotel la aeroport.

Citeste si: VIDEO| Șapte din 10 români vor petrece revelionul acasă, în sufragerie, arată cele mai recente statistici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si