Cea mai urmărită bucătăreasă din România are COVID

Jamila este cunoscută în România datorită rețetelor sale delicioase pe care orice bucătăreasa le-a încercat. A rupt tăcerea și a povestit cum s-a infectat cu coronavirus.

Author: Catalina Popa vineri 11 septembrie 2020 , 08:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Jamila a vorbid deschis depsre faptul că a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. Deși spune și-a luat toate măsurile de precauție, virusul nu a ocolit-o.

Citeste si: Alexandru Rafila: "Ultimele două luni din an vor fi critice"

"Dragii mei, vreau să împărtășesc cu voi un lucru foarte personal despre care mi-e încă foarte greu să vorbesc. Am fost infectată cu virusul SARS-cov-2, adică am avut COVID-19. Imediat ce am aflat s-a instalat panica. Pentru început nu știam cum de tocmai eu m-am infectat.
Am purtat mereu masca și am purtat-o corect, am păstrat distanța socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanță anul acesta, tocmai pentru a mă proteja și pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simţeam ca intr-un vis urat care părea să nu se termine.

A urmat apoi o cursa cu obstacole între telefoane la DSP, controlul zilnic al poliției locale, carantinare pentru soțul și copiii mei, izolare pentru mine. Îmi sărea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului apel de la un număr de fix. Știam că fie e DSP-ul, fie ambulanța. Pe scurt, a fost o perioadă extrem de grea pentru mine, iar moralul meu a fost la pământ. Nu am vrut atunci să spun nimănui.

Au știut foarte puține persoane pentru că îmi era groază de ceea ce vor crede ceilalți. Văzusem cu ochii mei hate-ul de care au avut parte alte persoane publice când au anunțat același lucru. Am decis să nu fac public lucrul acesta, însă m-am răzgândit și vă voi spune de ce.", a scris Jamila pe Facebook.

Citeste si: VIDEO- Crimă din gelozie. Un recidivist și-a ucis rivalul în dragoste și a lăsat doi copii orfani

De ce s-a hotărât să vorbească 

"În primul rând, am vrut să fac publică infectarea mea pentru că vreau ca oamenii să înțeleagă că nu e o rușine. Oricine se poate infecta, iar virusul nu alege. Nu îi tratați pe bolnavii de Covid ca pe niște ciumaţi, pentru că nu e cazul. După 14 zile nu mai sunt contagioși, deci nu mai pot infecta alți oameni. Apoi am vrut să spun pentru că am văzut că mulți iau în râs acest virus și că mult mai mulți nici măcar nu cred în el.

Citeste si: Tatăl Mădălinei Manole, acuze grave la adresa unei persoane publice: ”Moartea soţiei mele, tragedia ei, a adus şi o fericire unei persoane!” Ion Manole a murit răpus de COVID

Aș vrea doar să conștientizăm că virusul există, că putem face forme mai ușoare sau mai grave (în cazul nostru au fost ușoare) și că cel mai rău, îi putem infecta și pe cei pe care îi iubim și care pot avea alte boli care le-ar pune în pericol sănătatea.

Din fericire, noi nu am infectat pe nimeni altcineva. Este foarte important să ne protejăm și da, să purtăm masca care a devenit cel mai urât obiect în perioada aceasta. Masca purtată corect ne ajută să nu răspândim virusul, deci să nu-i infectăm și pe alții.", a mai scris bucătăreasa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si