VIDEO - Crimă din gelozie. Un recidivist și-a ucis rivalul în dragoste și a lăsat doi copii orfani

Gelozia l-a transformat în monstru pe un bărbat din Sibiu. Individul a ucis cu sânge un tânăr de 28 de ani, din cauza unei femei pe care amândoi ar fi iubit-o. Doi copii au rămas orfani în urma tragediei.

Iulian Ciurea, joi 10 septembrie 2020 , 20:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O femeie ar fi motivul pentru care tânărul de 28 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod crunt. Bărbatul era bănuit de iubitul tinerei, abia eliberat din închisoare, că a avut o relaţie cu aceasta, în perioada în care el a fost închis.

De la gelozie și până la crimă n-a fost decât un pas

Azi-noapte, cei doi şi-ar fi dat întânire într-un cartier de la marginea Sibiului, ca să îşi regleze conturile. Agresorul nu a venit, însă, singur, ci însoţit de un prieten. Liniştea dinaintea furtunii a durat doar câteva secunde.

Citeste si: VIDEO - Drama ascunsă a asistentei ucise la Cluj

Cei doi rivali au început să se certe, iar la un moment dat, orbit de gelozie, bărbatul de 26 de ani l-a ucis fără milă pe celălalt tânăr în timp ce prietenul său a asistat la crimă fără să intervină.

Crima din gelozie i-a speriat îngrozitor pe vecini

"Dormeam, am auzit niște sunete... nişte urlete", povestesc oamenii îngroziți.
Locuitorii din zonă, care au auzit strigătele disperate de ajutor ale victimei, au sunat la 112. Când şi-au dat seama că vor fi descoperiţi, criminalul şi amicul său au fugit, însă au fost prinşi la scurt timp. În tot acest timp, tânărul de 28 de ani a agonizat în stradă.

Citeste si: Crimă odioasă în Suceava! Un bărbat de 51 de ani a fost ucis de un tânăr de 28 de ani în fața a trei copii

"Striga aici, chemaţi salvarea că moare omul si m-am uitat de pe geam si am vazut aici omul jos... Când a strigat vecinul salvarea nemişcat era!", spun oamenii.

Criminalul și-a lovit victima cu toată furia unui om gelos

Mihai s-a stins înainte să ajungă echipajele de salvare. Rănile suferite au fost mult prea grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. În urma sa, au rămas acum doi copilaşi de doar câţiva ani, care nu vor mai avea pe cine să strige tată, şi o soţie îngenuncheată de durere.

Citeste si: Crimă șocantă la Vaslui: Gemeni căutați de poliție după ce și-au omorât unchiul

"Păcat de ei că erau tineri, aveau viaţa înainte..acum unul e în pământ şi celălalt se duce în puşcărie. Păcat de familia celui care a decedat, avea si 2 copii.Nu vreau sa stiu ce o fi pe sotia lui", povestesc vecinii.

Psiholog: Crima s-a întâmplat dintr-o furie foarte puternică de moment

Arma crimei a fost un cuţit pe care atacatorul îl avea la el, de parcă ar fi plănuit grozăvia. În timp ce anchetatorii încearcă să afle dacă a fost o crimă cu premeditare, specialiştii pun totul pe seama unei furii de moment.

Citeste si: El e românul din Germania care și-a ucis soția cu 18 lovituri de cuțit, scos din minți că femeia l-a înșelat și că l-a numit „pitic urât cu care s-a căsătorit din milă“! FOTO

"O problemă de comportament care poate să vină dintr-o furie foarte puternică, dintr-un orgoliu rănit. Toţi simţim furie, gelozie. reacţia pe care o avem la emoţii tine de un control al nostru, la unii mai bun, la alţii mai slab", explică psihologul Gabriela Groza.

Cel care a ucis din gelozie fusese închis pentru trafic de droguri

Călăul tânărului de 28 de ani mai fusese închis pentru fapte legate de trafic de droguri, iar acum se va întoarce din nou după gratii. El este cercetat, de această dată, pentru omor.

Citeste si: Ce plan avea pus la cale Emi Pian. Toate astea trebuiau să se întâmple dacă nu ar fi fost ucis

Prietenul ucigaşului a fost şi el dus în faţa anchetatorilor, însă ulterior s-a stabilit că a fost doar martor la crimă şi a fost lăsat în libertate. Între timp, soţia tânărului ucis se pregăteşte să-l înmormânteze pe tatăl copiilor săi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si