Cei 500 de asistati social, care au ramas fara ajutoare, nu par deloc deranjati de masura. Sunt atat de lenesi incat nu vor sa miste niciun deget

Vor facere de bine, dar fara sa puna osul la treaba! 500 de asistati social din Stefanesti, judetul Botosani, au ramas fara ajutoare, dupa ce primarul i-a prins ca nu vin sa faca ore in folosul comunitatii. Lasati sa taie frunza la caini, lenesii nu par deloc deranjati de masura care le-a luat painea de pe masa.

Author: V.P. joi 14 septembrie 2017 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

- Ce sa fac? sa ma duc pe strazi sa strang doua hartii, aia e munca?
- Daca nu le place munca.

Puturosi cand vine vorba de munca, dar primii la incasat de ajutoare, mai bine de jumatate dintre asistatii din Stefanesti s-au trezit taiati de la portie.

Gand rau le-a pus chiar primarul, satul sa vada cum lopetile stau proptite de perete, in vreme ce intretinutii de stat se odihnesc la umbra.(

- Mi l-au taiat. De ce? Ca eu sufar cu bolile, cu mai multe boli. Cu inima, cardiac.

Cu tigara in mana, fostul asistat social se vaita ca munca-l oboseste.

- Eu nu am voie sa ridic nici 3 kile de apa. 5 kile de apa.  

-Acum din ce traiti daca v-au taiat ajutorul social? Din alocatii, serviciu, mai munceste omul. V-ati cautat de munca? Mai munceste si el asa, cand si cand.

FLORIN BUTUR- primar -   am facut un pontaj cu fiecare luna, fiecare persoana cate ore are de facut si cate ore face in fiecare luna. Vazand ca nu face orele, am suspendat dosarele.

Asa se face ca, din 800 de asistati, 500 au fost scosi de pe lista.

Altii, in schimb, se spetesc fara sa cracneasca pentru bruma de bani primita.

In vreme ce unii muncesc din greu ca sa si primeasca in continuare ajutorul social de la primarie, altii au preferat sa renunte de tot la dosarele de ajutor social doare pt a nu fi nevoiti sa lucreze catusi de putin in folosul comunirtatii.

Totusi, lenesii mai o sansa: daca-si vor relua orele de munca, vor primi din nou ajutorul de la stat.   
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si