Iata in ce zodii sunt nascuti acesti iubareti:

Varsator

Barbatul Varsator evita sa se casatoreasca. Dornic sa incerce mereu lucruri noi, el prefera sa fie liber tocmai pentru a se putea bucura cat mai mult de atuurile sale masculine, de aventuri. Nu ii place sa fie constrans, dar nici nu spune nu avansurilor unei femei. Prefera totusi sa fie el cel care face primul pas.

Daca iti doresti o relatie cu el ar fi bine sa nu incerci sa il constrangi deoarece este foarte independent. Este sufletul petrecerilor si atrage atentia la orice eveniment.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Taur

Taurul este disponibil mereu pentru noi si noi aventuri. E genul de barbat care apare mereu cu cate o alta iubita la brat. Alaturi de el poti trai experiente de neuitat, dar trebuie sa tii cont si de faptul ca e posibil sa dispara brusc pentru ca inima lui a luat-o la trap in alta directie. Stie cum sa faca curte unei femei si vei fi impresionata de tehnicile sale in materie de cucerire.

El este genul de barbat care iti ofera momente absolut incendiare.

Rac

Oricat ai crede despre Rac ca e un delicat si un sensibil, cand vine vorba sa isi testeze farmecele sale masculine nu ezita, chiar daca asta inseamna sa iasa in fiecare zi cu alta femeie. Pe cat este de rafinat si cu un stil aparte, pe atat este de aventurier. Cand isi propune sa cucereasca o femeie face tot ce ii sta in putinta sa ajunga la inima ei.

Riscul in cazul sau este ca orice aventura sa se transforme intr-o relatie serioasa. Pentru ca el nu prea stie sa isi controleze bataile inimii.

Sursa: ele.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si