Cei mai fideli barbati din zodiac! Iubesc cu toata fiinta o singura femeie

Acesti barbati unici ai zodiacului isi respecta iubitele si le ofera dragoste neconditionata.

A.S., marți 17 aprilie 2018 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Barbatul Balanta se pare ca exceleaza la acest capitol, el fiind ultimul barbat din zodiac pe care l-ai putea banui ca te insala.

Balantelor le place stabilitatea intr-o relatie si nu se aventureaza pe teritorii necunoscute atunci când au tot ce isi doresc.

Nici barbatul Rac nu este la o distanta prea mare. El este cel mai atent barbat din zodiac, care stie cum sa faca o femeie sa se simta speciala. Iubirea neconditionata pe care acesta o ofera mereu persoanei iubite te va face sa il adori din ce in ce mai mult.

Deoarece sunt familisti convinsi si pun mare pret pe valorile traditionale ale familiei, acestia nu vor calca niciodata strâmb intr-o relatie, nici macar cu gândul. Femeia de lânga ei este universul lor, persoana cu care vor sa imbatrâneasca si lânga care vor sa-si creasca copiii.

Barbatul Berbec completeaza acest trio al barbatilor ideali. Atunci când isi gaseste femeia lânga care se simte implinit, el este in stare sa faca orice pentru aceasta, chiar si imposibilul. Deoarece ii este frica sa fie abandonat, atunci când isi va gasi siguranta alaturi de iubita sa, isi va darui inima complet si ireversibil. Fiind un lider innascut, acesta isi va asuma rolul de conducator, insa nu in sens posesiv.

El isi va face loc in inima ta, fiind un exemplu intr-o relatie, mereu atent si afectuos. inselatul este exclus din obiceiurile lui, deoarece relatia in care se afla valoreaza mult prea mult incât sa isi permita sa o distruga.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si