Instanta a decis ca Aurelian Mihai Szanto, Attila Csaba Pantics si Levente Pantics sa fie plasati sub control judiciar. Decizia nu este definitiva si va putea fi contestata de DIICOT, informeaza Agerpres.

Cei trei romani care apar in reportajul jurnalistilor de la Sky News se afla in arest preventiv din 12 august, fiind acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si comunicarea de informatii false.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aurelian Mihai Szanto a jucat rolul de intermediar intre jurnalistii britanici si presupusii traficanti de arme, iar Attila Csaba Pantics si Levente Pantics apar cu fetele acoperite in materialul Sky News, in care descriu si manipuleaza armele de foc oferite spre vanzare.

Cei trei jurnalisti care au participat la realizarea reportajului mincinos au fost pusi sub urmarire penala de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunii de comunicare de informatii false.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si