Cel mai bun elev de la un liceu din Neamt, disparut fara urma de cateva zile. Familia spera ca barbatul care s-a aruncat in Bistrita sa nu fie el

Un elev in varsta de 18 ani de la Liceul teologic ortodox "Sfitii Imparati Constantin si Elena" din Piatra-Neamt a disparut fara urma din ziua de 17 noiembrie. Parintii si apropiatii spera ca baiatul sa fie gasit in viata.

A.S., marți 22 noiembrie 2016 , 14:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”A disparut joi, dupa o vizita la Muzeul de stiinte naturale, organizata de noi”, ne-a declarat parintele Dan Ovidiu Cojan, directorul liceului. ”Activitatea s-a incheiat la 10.30. La ora 11.12, a intrat in scoala, la 11.16 a iesit pe terenul de sport si a vorbit la telefon, dupa care a plecat. L-am vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Am apelat de mai multe ori numarul lui, dar telefonul este inchis. Am anuntat politia si asteptam. Poate a simtit nevoia sa se reculeaga in rugaciune si a plecat pe la vreo manastire, desi nu este in firea lui sa plece fara sa spuna. Este cel mai bun elev din scoala. A fost la olimpiada la Vechiul Testament, la Noul Testament, la Istoria Bisericii Ortodoxe Romane. Nu stiu ce sa spun.. Am auzit ca in aceeasi zi s-a aruncat cineva in Bistrita, dar nadajduiesc din tot sufletul sa nu fie el. El este evlavios, canta la biserici, la manastiuri, nu are niciun motiv sa faca asa ceva”.
In ziua de 17 noiembrie, in jurul pranzului, un barbat s-a aruncat in Bistrita de pe podul de la Caprioara. A sarit peste balustrada, a plonjat in apa rece, a dat din maini pret de un minut, dupa care a disparut. De atunci, pompierii fac cautari, in fiecare zi pana la lasarea intunericului, dar pana acum nu l-au gasit. Martorii spun ca era imbracat cu un palton si avea o caciula pe cap. Marius Sandulache a plecat de la liceu imbracat intr-un palton scurt, negru, dar fara caciula. Este singurul detaliu care le da sperante atat parintilor, care nu mai au alt copil, dar si conducerii liceului. (C.M)

”A disparut joi, dupa o vizita la Muzeul de stiinte naturale, organizata de noi”,a declarat parintele Dan Ovidiu Cojan, directorul liceului pentru Mesagerul de Neamt.

”Activitatea s-a incheiat la 10.30. La ora 11.12, a intrat in scoala, la 11.16 a iesit pe terenul de sport si a vorbit la telefon, dupa care a plecat. L-am vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Am apelat de mai multe ori numarul lui, dar telefonul este inchis. Am anuntat politia si asteptam. Poate a simtit nevoia sa se reculeaga in rugaciune si a plecat pe la vreo manastire, desi nu este in firea lui sa plece fara sa spuna. Este cel mai bun elev din scoala. A fost la olimpiada la Vechiul Testament, la Noul Testament, la Istoria Bisericii Ortodoxe Romane. Nu stiu ce sa spun.. Am auzit ca in aceeasi zi s-a aruncat cineva in Bistrita, dar nadajduiesc din tot sufletul sa nu fie el. El este evlavios, canta la biserici, la manastiuri, nu are niciun motiv sa faca asa ceva”.

In ziua de 17 noiembrie, in jurul pranzului, un barbat s-a aruncat in Bistrita de pe podul de la Caprioara. A sarit peste balustrada, a plonjat in apa rece, a dat din maini pret de un minut, dupa care a disparut. De atunci, pompierii fac cautari, in fiecare zi pana la lasarea intunericului, dar pana acum nu l-au gasit. Martorii spun ca era imbracat cu un palton si avea o caciula pe cap. Marius Sandulache a plecat de la liceu imbracat intr-un palton scurt, negru, dar fara caciula. Este singurul detaliu care le da sperante atat parintilor, care nu mai au alt copil, dar si conducerii liceului.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si