In cautarea celui mai bun test de sarcina este foarte important sa iei in calcul mai multe lucruri. In general, pe piata se gasesc mai multe tipuri de produse de acest, dar cum ajungem sa ne cumparam cel mai bun test de sarcina?

In principiu, toate companiile care comercializeaza acest tip de produs promit ca este cel mai bun test de sarcina. Si acest lucru este adevarat! Majoritatea testelor functioneaza dupa acelasi mecanism, testarea urinei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Indiferent ca ne-am luat cel mai bun test de sarcina, cel mai scump sau cel mai ieftin, ce este foarte important de luat in calcul este cand sa faceti testul!

Cel mai bun test de sarcina este cel pe care il faci dimineata

Este foarte important sa faceti testul de sarcina la o saptamana dupa ce v-a intarziat ciclul. Unele teste se pot face chiar si imediat dupa fecundare, dar daca va doriti o acuratete de aproape 100%, atunci cel mai bine este sa aveti rabdare si sa il realizati dupa cel putin 7 zile de cand v-a intarziat menstruatia.

Si, pentru a fi 100% siguri ca rezultatul este corect, este bine sa il realizati dimineata, cand urina nu este diluata.

Totodata, cel mai bun test de sarcina si cel mai sigur este sa mergi la un control ginecologic si sa ti se faca o analiza de sange, care confirma sau infirma prezenta sarcinii.

Cum se face testul de sarcina

Fiecare test de sarcina vine la pachet cu instructiuni, pe care va recomandam sa le urmati cu strictete.

Chiar si cel mai bun test de sarcina poata sa dea un rezultat fals daca nu este utilizat asa cum este recomandat. Acest test se poate face fie acasa, fie in cabinetul unui medic. Testul se cumpara de la farmacie sau de la magazinele cu produse de intretinere si se urmeaza instructiunile. Preturile difera, dar puteti gasit teste de sarcina care costa intre 10-50 de lei la orice farmacie.

Cel mai bun test de sarcina si cel mai sigur este insa cel facut la medic. In urma unui control ginecologic sau a unei analize de sange puteti afla daca sunteti gravida.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si