Departe de tara de cativa ani, Regele Mihai nu a mai fost vazut in public de ceva vreme. Acesta a fost unul din motivele, probabil, pentru care, la inceputul anului au aparut zvonuri ca acesta ar fi mort de ceva vreme, la resedinta sa din Elvetia. “Zvonacii” dadeau si motivatia ascunderii decesului: Catedrala de la Curtea de Arges, acolo unde se afla cripta regala, nu era gata. De la inceputul anului, cand au aparut aceste zvonuri, lucrurile insa s-au precipitat.

In martie, Casa Regala dadea un comunicat in care anunta ca Regele este grav bolnav, iar atributiile sale sunt preluate de fata cea mare, Principesa Margareta.

La scurt timp, un alt scandal se declansa dupa ce, o tanara ramasese insarcinata cu Principele Nicolae. Nicoleta, o fata pe care Principele o cunoscuse la diverse actiuni umanitare la care participasera amandoi, avea sa nasca o fetita, despre care toata lumea vorbea ca ar avea “sange regal”. Zvonurile s-au confirmat atunci cand, prin avocatul sau, Nicolae avea sa trimita presei un mesaj in care ii cerea tinerei sa faca un test AND care sa confirme paternitatea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Printre aceste scandaluri s-a mai ivit si unul financiar. Fiscul a publicat, la inceputul verii, lista datornicilor la stat, iar printre acestia se afla si Regele Mihai. Iar suma pe care acesta o avea de achitat era una uriasa: peste 4 milioane de lei. Avocatul Regelui a precizat, la scurt timp, ca suma a fost achitata, desi ea a fost contestata in instanta.

Un alt eveniment trist pentru familie a fost moartea Reginei Ana.

Pe 1 august, anuntul mortii Reginei, la varsta de 92 de ani si dupa o lunga suferinta, avea sa indolieze multa lume. Adusa in tara, din Elvetia unde murise, Regina Ana a avut parte de funeralii nationale grandioase.   Si aici insa a fost un mic scandal, pentru ca la inmormatare nu a participat una din fetele sale, Irina. Aceasta locuieste in SUA, unde a fost condamnata si arestata fiind acuzata de lupte ilegale de cocosi. Ea a fost exclusa din familia regala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si