Cel mai cunoscut român de la Hollywood, Sebastian Stan, vorbește despre noua senzație din Cetatea Filmului, Florian Munteanu! ”M-a impresionat” EXCLUSIV

Sebastian Stan, românul care a devenit celebru la Hollywood pentru rolurile interpretate în filmele cu supereroi a devenit, de ceva vreme, fanul lui Florian Munteanu, interpretul rolului principal negativ din producția care a impresionat Cetatea Filmului, Creed 2.

Author: Calin Perian sâmbătă 16 martie 2019 , 20:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

După ce a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, Sebastian Stan a avut surpriza să afle că mai există un român care impresionează în SUA: Florian Munteanu.

Mai mult decât atât, cum până acum nu a avut ocazia să se întâlnească cu starul din Creed 2, Sebastian Stan a

discutat pe această temă cu impresarul actorului care joacă alături de nume grele precum Sylvester Stallone sau Dolph Lundgren. ”Nu l-am cunoscut, dar abia aștept să o fac. Suntem amândoi români, avem și multe alte lucruri care ne apropie. M-a inmpresionat Florian Munteanu”, sunt cuvintele pe care Sebastian Stan i le-a spus lui Eduard Irimia, impresarul lui Florian Munteanu.

Mai mult decât atât, Sebastian Stan a fost impresionat și de felul în care Florian Munteanu și-a făcut debutul în lumea mare a cinematografiei mondiale. ”Florian a primit încă de la început un rol principal și a impresionat. Sebastian a fost foarte bucuros că un alt român reușește să facă senzație la Hollywood”, ne-a mai spus Eduard Irimia, în exclusivitate.

 

Sylvester Stallone l-a remarcat pe Florian Munteanu

 

Florian Munteanu joacă în acest film rolul fiului lui Ivan Drago, interpretat de actorul Dolph Lundgren în “Rocky IV”.

Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed“, lansat în 2015. Povestea “Creed 2” se concentrează pe lupta dintre Adonis, protejatul lui Rocky Balboa (Sylvester Stalone), și Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago. Noul film este programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta. “Iubesc România, eu sunt roma, întotdeauna m-am simțit că fiind român.
De aceea, de fiecare dată când mă întreabă cineva ce sunt, le răspund că sunt român, nu german. Și am grijă că de fiecare dată să arăt steagul României peste tot și vreau să pun România pe harta cinematografiei mondiale”, ne-a mai spus Florian Munteau, starul din filmul lui de Sylvester Stallone, Creed 2.

Sebastian Stan a făcut senzație în Captain America

 

Sebastian Stan este un actor american de origine română, cunoscut pentru rolul său, James Buchanan Barnes, poreclit "Bucky" mai târziu supranumit ca "The Winter Soldier" din faimosul Univers Cinematic Marvel, fiind remarcat în trilogia Captain America. În filmografia lui se regăsesc predominat rolurile de tip secundar. A jucat alături de actori ca Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în filmul Black Swan (2010), Chris Evans, Robert Downey Jr.,

Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson .etc în trilogia de filme Căpitanul America, de asemena cu Matt Damon în filmul de ficțiune Marțianul (2015) cu șapte nominalizări la Oscar, sau cu Nicole Kidman în Capcana (2018).


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si