Cel mai cunoscut tămăduitor al planetei, John of God, a fost arestat! Este acuzat în zeci de cazuri de abuz sexual

M.C.B., luni 17 decembrie 2018 , 20:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El, că vindecător, într-adevăr avea un dar aparte.  Nu oricine poate să se uite la un om și să îi găsească fix boală și să-l opereze pe viu, lucru pe care eu l-am văzut cu ochii mei.  

 
Joao de Deus, cel mai cunosut mediu al planetei, frecventat de politicieni și celebrități, a fost încătușat. Cazurile de violență sexuală atribuite tamaduitorului au fost dezvăluite, în exclusivitate, vineri.
Sunt zeci de denunțuri, iar unele victime povestesc că au suferit abuzuri încă din copilărie. În urmă anchetei, Joao de Deus a fost arestat și așteaptă decizia instanței.
 
Omul care a atras că un magnet milioane de oameni disperați și-a pierdut într-o secundă strălucirea. Că un muritor de rând a fost luat pe sus de oamenii legi, iar în imagini i se observă resemnarea. Cei care i-au lăudat puterile continuă însă să creadă orbește în Joao de Deus.
 
Milioane de oameni din întreagă lume au urcat dealul speranței din Brazilia. Orbi care jură că și-au recăpătat vederea în câteva secunde, paralizați pe viață care încep să meargă ori suferinzi de cancer care se tratează în mod miraculos și-au lăsat viață pe mâinile acestui tămăduitor: Joao de Deus. 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si