Ne aflăm la mijlocul verii. Este luna iulie, cunoscută drept și luna lui cuptor. Zilele caniculare ne dau bătăi de cap, însă în Miercurea Ciuc temperaturile au ajuns la 2.5 grade pe timpul nopții. Localnicii trebuie să îndure diferența de temperatură care nu face deloc bine la sănătate.

Citește si: Acest lac fierbe. Apa are 95 de grade, iar cine se scaldă moare

În aceste zile, România este doborâtă de caniculă, însă există zone în care temperaturile sunt la limita înghețului. În Miercurea Ciuc temperaturile au ajuns la 2.5 grade Celsius noaptea trecută. Aici, diminețile sunt friguroase, iar oamenii trebuie să se îmbrace cu haine groase în mijlocul verii.

Cel mai rece loc, din România, vara

Locuitorii din Miercurea Ciuc au avut parte de o noapte de îngheț. S-au înregistrat temperaturi de 2.5 grade Celsius. La întorsătura Buzăului au fost 4 grade, 6.2 la Făgăraș, 6.9 grade la Brașov, 7.7 grade la Deja și 9.4 grade la Sibiu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Mamaia devine pe zi ce trece o stațiune fantomă. De ce refuză turiștii să mai meargă aici

Citește si: Alertă de gărgăuni pe litoralul românesc. Ce spune un cunoscut medic despre panica creată

Diminețile sunt friguroase în aceste zone, însă spre amiază oamenii trebuie să se schimbe în haine de vară din cauza caniculei.

Ei sunt nevoiți să îndure diferența de temperatură care nu face deloc bine la sănătate. La munte este posibil să plouă puțin, iar vântul bate mai tare pe creste. Meteorologii anunță că la noapte vremea se va răci din nou, fiind doar 3 grade la Miercurea Ciuc.

Citește si: Am prins-o pe Ruxi când își poza “opulența” în valurile mării! Așa “leopard” frumos mai rar pe plajă la Mamaia!| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si