Cel mai mare exercițiu de simulare a intervenției în caz de cutremur se desfășoară joi în Capitală

Cel mai mare exercițiu de simulare a intervenției în caz de cutremur se desfășoară joi dimineața, în Capitală, potrivit unui anunț al ISU București – Ilfov. Acțiunile se vor desfășura în cadrul unui sediu al unei companii unde zilnic lucrează 2.500 de persoane.

R.B., miercuri 09 octombrie 2019 , 18:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, cel mai amplu exercițiu din anul 2019, pentru verificarea modului de răspuns în cazul unui seism se va desfășura joi, de la ora 10.00.

Citeste si: Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE! Maria Ghiorghiu, despre CUTREMURUL uriaș care ne va lovi!

Acțiunile ce privesc gestionarea situației de urgență de către salvatorii din cadrul ISU București – Ilfov se vor desfășura în cel mai mare sediu al unei companii din România, în care își desfășoară activitatea peste 2.500 de angajați zilnic.

Citeste si: Cutremur rar în România, noaptea trecută

„Vor fi puse în aplicare procedurile de lucru aferente situațiilor tactice, care implică stingerea de incendii, salvarea persoanelor surprinse sub dărâmături sau la înălțime, triajul victimelor în puncte medicale avansate, acordarea primului ajutor calificat și transportul acestora la spitale. Acțiunile pentru intervenție se vor desfășura și cu sprijinul altor instituții din cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului București”, arată ISU București – Ilfov, potrivit mediafax.ro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si