Cel mai vesel loc într-o mare de tristeţe! Cum arată mormântul băieţelului ucis de câini în 2013! Părinţii au decis să lase din nou bucuria în sufletele lor

Ionut Anghel, imagini de la mormântul cel mai vesel din România! Uite cum arată locul de veci al micuţului!

Author: G.C. miercuri 06 februarie 2019 , 20:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vestea cumplită că Ionuţ Anghel, un copil de patru ani, a fost ucis de câini a cutremurat România în 2013.

Alături de părinţii sfâşiaţi de durere a plâns o ţară întreagă. După ceva timp de la tragedia care a marcat milioane de oameni, instanţa a decis că mama şi tatăl micuţului trebuie să fie despăgubiţi! Cu o sumă uriaşă, dar în cazul acesta, paradoxal, insignifiantă.

Banii nu au atenuat nici măcar puţin durerea familiei. Părinţii şi fratele lui Ionuţ se duc des la mormântul micuţului şi vorbesc cu el, îi împodobesc locul de veci cu jucării şi de multe ori au senzaţia că puştiul este lângă ei.

Ionut Anghel, imagini de la mormântul cel mai vesel din România! "Ionuţ mă veghează de acolo, de sus"

Recent, mama micuţului a avut însă o revelaţie. S-a hotărât să încerce să lase din nou bucuria să-şi facă loc în sufletul ei atât de dragul fiului pierdut cât şi pentru cel care i-a rămas.

Andreea a povestit, de curând, că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit foarte grave.
Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei, celălalt copil al ei.

Citeste si: Declaraţii sfâşietoare ale mamei lui Ionuţ Anghel, baiatul ucis de câini: ”Suntem aici, mulţi datorită ţie”

Citeste si: Nu il poate uita! Mama lui Ionut Anghel, copilul sfasiat de caini, ii scrie, si acum, poezii

Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv ”, ne-a declarat Andreea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si