Cel puțin 30 de morți după ciocnirea a două trenuri

Două trenuri expres s-au ciocnit în sudul Pakistanului, ucigând cel puțin 30 de pasageri, au transmis autoritățile locale, în timp ce salvatorii și sătenii se luptau să scoată morții și răniții dintre fiarele contorsionate.

Author: Razvan Ilie luni 07 iunie 2021 , 08:14

Tragedie pe șinele de cale ferată. Trenul Millat Express a deraiat, în timp ce trenul Sir Syed Express l-a lovit la scurt timp după aceea,[Sursa foto: Pakistan Times]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cel puțin 30 de persoane au murit și alți 25 de pasageri au fost prinși în resturile trenului Millat Express, care a fost lovit de un alt tren și apoi a deraiat.

Aproximativ 25 de pasageri erau încă prinși în resturile trenului extres, iar autoritățile încercau să utilizeze utilaje grele pentru salvarea acelor persoane care solicitau ajutor, potrivit The Guardian.

Citeste si: Când va fi gata metroul din Cluj. Vor fi investiți bani europeni

Accidentul teribil a avut loc luni dimineață

Aproximativ 1.100 de pasageri se aflau la bordul celor două trenuri, a declarat Umar Tufail, șeful poliției din districtul Ghotki din provincia Sindh, unde a avut loc accidentul luni dimineața, înainte de zorii zilei. Tufail a confirmat numărul de morți ca fiind 30 și a spus că se așteaptă să crească.

 

Trenul Millat Express a deraiat, în timp ce trenul Sir Syed Express l-a lovit la scurt timp după aceea, a spus Usman Abdullah, ofițer de poliție în districtul respectiv.

Nu este clar până în acest moment ce a cauzat deraierea trenului și coliziunea ulterioară. „Prioritatea pentru noi este să salvăm rapid acei pasageri care sunt încă prinși în resturile trenului”, a spus oficialul pakistanez.

Accidentul teribil a avut loc luni dimineață, înainte de zorii zilei

Imaginile filmate cu telefonul mobil, prezentate la televiziunea locală, arătau vagoane deteriorate, unele răsturnate în afara șinelor. Filmările TV arătau ambulanțe care transportau pasagerii răniți la spitale. Potrivit posturilor de televiziune pakistaneze, mașinile grele nu ajunseseră la fața locului la aproximativ patru ore după accident.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si