Autoritatile locale au declarat ca multi dintre cei decedati au fost striviti sub daramaturile cladirilor care au cedat in fata alunecarilor de teren.

Aeroportul international Cochin, unul dintre cele mai aglomerate din India, a fost inchis pana in 18 august dupa ce o pista a fost inundata.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Agentia meteorologica a Indiei a emis o alerta roşie pentru statul Kerala.

Operatiunile de salvare sunt in desfaşurare, iar Guvernul federal a trimis echipaje de urgenta pentru a-i ajuta pe salvatorii localii. "Suntem martorii a ceva ce nu s-a mai intamplat in istoria statului Kerala. Aproape toate barajele sunt acum deschise. Majoritatea centralelor de purificare a apei s-au afundat in apa, iar motoarele nu mai functioneaza", a declarat ministrul regiunii, Pinarayi Vijayan.

El a adaugat ca situatia a fost inrautatita de faptul ca guvernul statului vecin, Tamil Nadu, nu a eliberat apa de la un baraj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si