O bază militară din Nikolaev a fost atacată, iar cel puțin 80 de persoane au fost scoase de sub dărâmături. Numărul final nu este stabilit încă stabilit, asta pentru că dărâmăturile aparțin unei baze militare.

Citeste si: Dialogul cutremurător dintre un soldat rus aflat pe front în Ucraina şi mama sa. Care sunt problemele cu care se confruntă armata lui Vladimir Putin: "Mănânci normal? Da, jefuim casele oamenilor" 

Primarul din Nikolaev, Aleksandr Senkevich, a spus că nu a fost timp să sune sirenele de raid aerian înainte de raid, deoarece rachetele au fost lansate din regiunea Herson din apropiere, spre sud-est.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Soldații ruși sunt demoralizați și se împușcă în picior pentru a pleca acasă

Rachete hipersonice au fost folosite în Kinjal

Ministerul rus al Apărării a transmis că, a folosit, vineri, rachete hipersonice Kinjal pentru a distruge un depozit de armament din vestul Ucrainei.

Citeste si: O tânără ucraineancă de 26 de ani a fost ucisă de ruși în propria mașină. Femeia ducea mâncare câinilor din adăposturi când a devenit victima ploii de gloanțe a agresorilor

Rachetele hipersonice ruse Kinjal, la fel ca 3M22 Zircon, nu pot fi detectate de radar din cauza vitezei, ceea ce face ca sistemele de apărare antirachetă precum cele folosite de ucraineni să fie prea lente.

Zaporojie rămâne vizat de atacurile armate

Această rachetă a fost desemnată de mai multe ori drept "super-arma" de care dispune Vladimir Putin. Destinată să elimine navele şi ţintele terestre, Kinjal este o rachetă care poate fi înarmată cu focoase nucleare sau cu explozivi mari, şi poate să provoace daune semnificative prin simpla lovire a ţintei.

Citeste si: Volodimir Zelenski: „Rușii sunt nevoiți să folosească zeci de elicoptere pentru a-și ridica morții și răniții”

Oraşul ucrainean Zaporojie este vizat de atacuri încă de miercuri. Oraşul se află şi lângă o centrală nucleară bombardată pe 4 martie şi ocupată de atunci de ruşi. Populaţia din Zaporozhye nu are apă şi hrană, fiind în adăposturi subterane de zile întregi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si