Ambarcaţiunea "Conception", cu o lungime de 22 de metri, amenajată pentru ieşiri în larg dedicate sportului subacvatic, s-a scufundat în timp ce pompierii încercau să stingă focul, a anunţat paza de coastă.

Citeste si: Om de afaceri din Constața, dispărut de cinci luni, găsit mort în Bulgaria

În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, nava era "în întregime cuprinsă de flăcări", a subliniat, într-o conferinţă de presă, şeriful comitatului Santa Barbara, Bill Brown, însărcinat cu ancheta.

Citeste si: VIDEO| Uraganul Dorian va lovi Miami cu peste 300 de kilometri la oră. Mărturia unui român care așteaptă urgia

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Distrusă de flăcări, "Conception" s-a scufundat la circa 20 de metri de fund, la numai 20 de metri de coasta insulei Santa Cruz, în largul portului său de origine, Santa Barbara. Acolo aruncase ancora, la adăpost într-un mic golf, pentru a petrece noaptea.

Patru victime decedate au fost recuperate, "doi bărbaţi şi două femei" care nu au fost identificaţi oficial, a precizat şeriful Brown.

Citeste si: Tragedie pe un drum din Suceava! Doi soți au murit, alte patru persoane sunt rănite

Echipele de salvare "au localizat alte patru victime pe fundul oceanului în apropierea navei", a adăugat el. "Avem echipe de scafandri care încearcă să recupereze corpurile, dar vaporul este instabil şi nu sunt sigur că vom fi în măsură să recuperăm aceste corpuri sau altele care s-ar mai afla în navă", a mai spus  Bill Brown.

În total, 39 de persoane se aflau la bord, şase membri ai echipajului şi 33 de pasageri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si