In unele cazuri, povestile despre animalele stranii care au aparut in diverse zone ale tarii au luat amploare. Asa cum a fost si cazul unui animal, asemanator unui caine, care a terorizat o localitate din Neamt. Nopti la rand, oamenii au facut cu randul de paza, pentru ca vietuitoarea le omora pasarile si animalele din ograda. Povestea s-a raspandit si la finalul lunii mai mai multe echipe de jurnalisti luau cu asalt localitatea in cautarea dihaniei.

Unii localnici spuneau chiar ca au zarit-o si ca ar semana cu un jder.
Urma despre care se spune ca ar apartine animalului
Urma despre care se spune ca ar apartine animalului

"Alerga repede si avea o coada foarte stufoasa. Avea doi metri, bine, un metru 85 asa, dar alerga puternic, in hopuri", marturisea un barbat despre creatura care a ingrozit localitatea. Apoi, au existat oameni care au fotografiat urma lasata in pamant de creatura misterioasa, iar unii s-au grabit sa spuna ca ar putea sa fie un leu sau un tigru, scapat din curtea unui interlop care sta in zona. Asta desi nimeni nu a afirmat vreodata ca acesta ar creste animale salbatice.

Pana la urma, ca de multe ori in astfel de czauri, povestea s-a stins incet, fara insa ca animalul sa fie capturat.

Imaginile cu animalul cu cap de lup si trup de sarpe
Imaginile cu animalul cu cap de lup si trup de sarpe

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

La inceputul lunii decembrie, o alta creatura misterioasa a bagat spaima in oameni. Imagini cu o aratare ciudata, un lup cu trup de sarpe, au circulat pe internet.  Toti cei care ii vad ochii rosii si corpul fara picioare, dar acoperit de blana sunt convinsi ca nu-i lucru curat.

Fotografiile circula peste tot pe internet, iar cel care le-a postat sustine ca au fost facute la noi.
Unii s-au intrebat daca nu sunt trucate, altii- ca ca seamana izbitor cu simbolul de pe steagul de lupta al vechilor daci. Si chiar se intreaba daca e o simpla coincidenta ca a aparut tocmai dupa noaptea Sfintului Andrei cand in popor se vorbeste despre varcolaci. Insa explicatiile ar putea fi mai simple. „Mitul dragonului de aici a pornit, din padurile romanesti, de unde au aparut asemenea creaturi modificate genetic. N-am mai vazut asa ceva. Dar stiu ca la doi pasi de noi, la Cernobil, din cauza radiatiilor au aparut tot felul de mutanti”, spune un medic veterinar.
Asa a aratat cerul surprins in imaginile filmate cu telefonul (foto: Gazeta de Dambovita)
Asa a aratat cerul surprins in imaginile filmate cu telefonul (foto: Gazeta de Dambovita)

In ultimul an, paginile de socializare au fost invadate de fotografii care surprindeau fenomene inexplicabile pe cerul Romaniei. Cea mai recenta a fost la sfarsitul lunii noiembrie, cand au aparut mai multe imagini din Moroieni, o localitate din Dambovita.

Cerul s-a luminat puternic de mai multe ori, intr-o culoare puternica rosu-caramizie. Martorii nu si-au putut explica intamplarea si nici  autoritatile nu au stiut sa spuna ce s-a intamplat, in conditiile in care pompierii au precizat ca nu au avut vreun eveniment in acea perioada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si