Cele mai comune 5 alimente care provoacă apariția cancerului

5 alimente care pot cauza cancer și pe care ar trebui să le consumăm cât mai rar.

marți 12 martie 2019 , 15:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cancerul este cunoscut ca fiind cea mai de temut boală, motiv pentru care oamenii sunt din ce în ce mai atenți la produsele pe care le consumă. Ținând cont de faptul că rata de diagnostic a cancerului este în creștere, este momentul să ne gândim serios dacă alimentele pe care le consumăm conțin sau nu agenți carcinogeni.

Cancerul este, cu siguranță, maladia secolului XXI și este din ce în ce mai frecventă în rândul tinerilor. Studiile realizate de specialiști arată că apariția acestei boli este strâns legată de stilul de viață nesănătos sau de excesele de tutun ori alcool.

Citeste si: Ce se întâmplă în corpul tău dacă consumi zilnic masline

Potrivit specialiștilor, printre cele mai periculoase alimente consumate în mod constant de români se numără: băuturile carbogazoase, popcornul la microunde, alimentele cu un conținut ridicat de sare, cele murate sau afumate, făina albă procesată sau fructele non-organice.

Te-ar putea interesa si