Cele mai noi informatii despre Andrei Galut, singurul supravietuitor al trupei care canta in Colectiv! Recuperare medicala dificila

Andrei Galut este singurul dintre prietenii sai care a supravietuit tragediei Colectiv. Dupa ce a trecut prin clipe grele, el fiind atins de flacari pe fata, la mana dreapta şi pe spate, Andrei Galut a fost dus în Olanda, acolo unde a fost operat, iar apoi a plecat in Germania, unde a avut loc recuperarea fizica.

Calin Perian, marți 07 august 2018 , 08:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La doi ani si jumatate de la incendiul din Colectiv, in care si-au pierdut viata 64 de persoane, Andrei Galut se afla tot sub supravegherea medicilor. Iar problemele sarmanului tanar care a pierdut totul in momentul tragediei din Clubul Colectiv par sa fie mai grele decat se credea. Mai exact, chiar daca s-au facut pasi mari pentru recuperarea fizica si psihica a artistului, lucrurile nu au avansat la fel de mult precum s-ar fi putut dori.

Mai exact, in aceste momente, Andrei se afla tot in Germania, intr-o clinica de specialitate, pentru recuperare. Doar ca ranile pe care le-a suferit, arsurile cumplite pe care le-a avut dupa ce a scapat cu viata din Clubul Colectiv au fost atat de grave incat, si acum, la mai mult de doi ani si jumatate de la tragedie, il impiedica sa duca o viata normala. Astfel, sustin sursele noastre, Andrei Galut face si acum tratamet pentru ca miscarile normale sa nu fie un adevarat chin. De altfel, se pare ca medicii din Germania incearca o serie de tratamente revolutionare pentru a-l face, din nou, pe Andrei Galut sa miste in voie, mai ales ca visul lui, acum, este sa poata canta, din nou, macar la chitara, muzica fiindu-I tot ce i-a mai ramas.
In plus, ne-au mai spus sursele citate, problemele pe care le are, din cauza incendiului sunt amplificate si de starea lui psihica, el fiind, in continuare, intr-o depresie adanca cauzata de faptul ca si-a pierdut atat de multi prieteni intr-o noapte…
Ultimul bilant al incendiului din acea fatidica seara de vineri, 31 octombrie 2015, din Club Colectiv arata 64 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgenta în spitalele din Romania sau din strainatate, numar la care s-a adaugat  şi sinuciderea unui alt tanar, martor al cumplitelor evenimente Clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Mai mult, printre cei care au pierit în cumplitul accident se numara toti membrii trupei cu exceptia lui Andrei şi logodnica acestuia, Madalina.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si