O prietenă bună, medic de profesie l-a chemat la o consultație banală în urmă cu cinci ani, iar de atunci a tot suferit intervenții chirurgicale. Ultima dintre acestea a avut loc la începutul anului.

Citeste si: Microbuz spulberat de tren în Timiș

Citeste si: O minoră din Alba a rămas însărcinată cu profesorul de religie

Regizorului nu i-a aparut niciun semn ciudat pe piele.

Cu timpul începuse să se simtă din ce în ce mai rau, iar calitatea pielii era schimbată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Aveam educația controlului medical anual și, în general, am grijă de sănătatea mea. Dar pielea am neglijat-o. Am zis că ce poate să mi se întâmple? Dacă nu mă lovesc, nu mă tai, sunt bine”, a declarat Dan Chișu.

Citeste si: Ce pedeapsă a primit tânăra care a mituit un doctor ca să aibă grijă de mama ei

Citeste si: Un cutremur puternic în nord-vestul Japoniei provoacă un tsunami

Intervenția pe care a avut-o a fost una de curățare a celuleor canceroase de la nivelul corpului și de pe față. Dacă nu era operat, Dan Chișu risca să rămână cu chipul mutilat. „Am avut noroc, pentru că puteam să întârzii cu diagnosticarea. Atunci mi-am dat seama că fiecare detaliu contează și că, mai importantă decât rezolvarea problemei, este prevenția. Cu cât ajungi mai devreme la medic, cu atât intervenția este mai ușoară”, spune Dan Chișu.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si