Celebrul robot Sophia va vorbi la Bucuresti in cadrul unui eveniment important!

Sophia, primul robot din lume care a primit cetatenia unui stat, vine in Romania! Este capabila sa poarte conversatii si chiar sa exprime sentimente! Vazuta deopotriva ca un simbol al progresului tehnologic, si ca un inamic al umanitatii, Sophia va urca pe scena alaturi de 5 dintre cei mai importanti speakeri motivationali din lume.

Author: G. S. marți 27 februarie 2018 , 14:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sophia, primul robot umanoid conceput pentru a invata si a se adapta la comportamentul uman, va pasi pe scena unui eveniment de amploare organizat in tara noastra.
Va raspunde la intrebari si va purta conversatii.

Evenimentul, organizat la inceputul lunii mai, ii aduce in fata a peste doua mii de spectatori si pe 5 dintre cei mai cunoscuti speakeri motivationali din lume.


Daniel Goleman, Helen Fisher, Robin Sharma, Seth Godin si Shed Simove vor dezvalui celor prezenti esenta celor mai importante puncte din domeniul afacerilor: valoare oamenilor, prin acces la informatie, oportunitati si dezvoltare sustenabila.

Considerata una dintre cele mai uimitoare femei de stiinta a zilelor noastre, Helen Fisher va prezenta diferitele stiluri de personalitate ce pot fi folosite pentru a construi echipe si consilii corporative.

Robin Sharma, considerat unul dintre cei mai importanti ganditori ai lumii privind conducerea in afaceri si in viata, este un vorbitor cheie pentru organizatiile dedicate dezvoltarii liderilor de la toate nivelurile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si