Un nou centru de vaccinare drive-thru se deschide sâmbăta viitoare pe Transalpina. Programul oficial, chiar aici

Un nou centru de vaccinare se deschide. Centrul este situat pe Transalpina și va avea deschiderea pe 17 iulie între orele 10:00 şi 18:00.

Author: Georgiana Balaban luni 05 iulie 2021 , 21:45

centru de vaccinare transalpina
Vaccinarea anti coronavirus.[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prefectura Vâlcea a anunțat deschiderea unui centru de vaccinare   drive-thru pe Transalpina, sâmbăta vitoare, pe 17 iulie. Centrul va funcţiona între orele 10.00 şi 18.00 şi se vor administra serurile Pfizer şi Janssen.

Citeste si: Câți români s-au vaccinat împotriva coronavirusului în ultima zi

„Sub autoritatea Instituţiei Prefectului- Judeţul Vâlcea, sâmbătă, 17 iulie a.c., pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din România, va fi deschis un centru de vaccinare de tip drive- through. Centrul, unic în ţara noastră, va funcţiona pentru început doar în ziua de 17 iulie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în cadrul lui urmând să fie administrate serurile Pfizer şi Janssen (vaccin în doză unică produs de compania Johnson&Johnson)”, a transmis, luni, Prefectura Vâlcea.

Citeste si: Ce va face România cu vaccinurile AstraZeneca care expiră pe 30 iunie 2021

Un nou centru de vaccinare în România

Oficialii au anunțat că persoanele care aleg să se imunizeze împotriva COVID-19 cu serul Pfizer se pot prezenta pentru rapel la orice centru de vaccinare (fix sau mobil) din ţară, în care se administrează acest tip de vaccin.

Citeste si: Câte persoane s-au vaccinat anti-COVID în ultimele 24 de ore?

centru de vaccinare transalpina
Vaccinarea coronavirus în România.[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

„Este o ocazie deosebită pentru cei care iubesc muntele şi drumeţiile să se bucure de priveliştea spectaculoasă pe care acest drum montan, unic în întregul lanţ al Munţilor Carpaţi, o oferă. Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al şoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Îi invit pe toţi cei care încă nu s-au imunizat împotriva COVID-19 şi vor să viziteze această zonă să treacă pe 17 iulie şi pe la acest centrul de vaccinare. Cu siguranţă va fi o experienţă de neuitat. Fiecare persoană care se vaccinează este importantă şi numai împreună, arătând că ne pasă de sănătatea noastră şi a celor dragi, putem să învingem această pandemie”, a transmis prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat.

Citeste si: Câți români s-au vaccinat împotriva coronavirusului în ultima zi

La centrul de imunizare de pe şoseaua Transaplina se pot prezenta toate persoanele care doresc să vaccineze împotriva temutului virus. Nu contează localitatea de domiciliu, ei pot veni doar cu actul de identitate şi fără o programare prealabilă.

Citeste si: Românii pot beneficia de imunitate pe viață împotriva Covid-19. Alexandru Rafila a dezvăluit toate detaliile


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si