"Centura ne inunda curtile, iar sensul giratoriu a fost construit anapoda" - Problemele cu care se confrunta cei care locuiesc la marginea Capitalei

Drumul care ar trebui sa scurteze tranzitarea Bucurestiului pare inghetat in timp. Promisiuni exista, doar ca toate lucrarile sunt… intarziate si cu defecte majore, acuza oamenii!

Author: V.P. Webeditor: A.C. joi 03 august 2017 , 19:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei 70 de kilometri de asfalt care inconjoara capitala sunt parcursi chiar si in 3 ore.

Unde in Romania exista un drum atat de larg si fara masini? Ei bine, nu e chiar un drum. Ci mai bine spus o promisiune neindeplinita.

Pe aici ar fi trebuit sa se circule din decembrie 2016!

Cativa metri in latime si mai multi kilometri in lungime de vegetatie crescuta de capul ei. Iar daca e sa privim aceasta portiune de asfalt nou-nout vedem cum drumul urca si coboara, desi ar trebuie sa fie o linie dreapta!

Cei care au case sau proprietati in apropierea centurii au si alte nemutlumiri. Sa-i ascultam…

Oamenii au simtit pe pielea lor cum gurile de canalizare din zona nu sunt suficiente!

Apropo de Comunitatea Europeana. Bucurestiul candideaza pentru a primi dreptul de a gazdui Agentia Europeana a Medicamentului.

Avem si un film de promovare…

Sa ne imaginam ca juratii care ar trebui sa voteze Bucurestiul se pierd pe centura. Ce le trece oare prin gand?

In timp ce benzile noi stau inchise, asfaltul de pe portiunile deschise traficului este supus unui stres suplimentar. Asadar, cand centura va fi deschisa la 4 benzi, s-ar putea sa fie inchise primele 2, pentru reparati...
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si