Ugur Yesil este personalitatea care şi-a pus amprenta decisiv asupra succesului Dogan Media International, odată cu lansarea primei televiziuni a grupului, Kanal D, în urmă cu 16 ani.  Cu o strategie care pune accent pe unicitate, Kanal D s-a impus ca un trendsetter, aducând în faţa publicului formate inovatoare, ce au revoluţionat piaţa media din România şi au ajuns rapid la sufletele a milioane de oameni. Anul acesta, Grupul s-a extins cu o nouă televiziune generalistă, Kanal D2, care pune accent pe fuziunea a trei medii care se potentează reciproc: TV, Radio si Digital. 

Citește și: Fiica lui Christian Sabbagh a lansat primul sau videoclip! Parintii talentatei fetite, mai emotionati decat aceasta, la filmari

Cu expertiză de 16 ani în media, cu infrastructura şi know-how-ul dobândit în cei 16 ani de existenţă, folosind inteligent resursele existente, lansarea unei noi televiziuni a fost un pas firesc pentru Dogan Media International.

ugur-yesil-ceo-dogan-media-international

CEO-ul Dogan Media International, Ugur Yesil, premiat pentru Inovaţie şi dezvoltare sustenabilă în media, în cadrul Galei Premiilor Capital

Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls şi divizia Digital oferă astăzi publicului entertainement de calitate, dar şi informaţia relevantă, aducând în permanenţă noi perspective inspiraţionale pentru public şi pentru industria media din România. Iar în spatele acestui succes se află liderul vizionar pentru care responsabilitatea faţă de un public exigent a constituit mereu un reper extrem de important.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

capital-premiu-ugur-yesil

Citește și: Ugur Yesil, CEO Dogan Media International, premiu pentru Leadership și management performant în televiziune

În cadrul Galei au fost premiate personalităţi ale vieţii publice româneşti, antreprenori de succes, oameni de cultură, medici străluciţi. Un moment cu totul special a fost oferit de un mare artist al României, Damian Draghici, şi acesta premiat în cadrul Galei, care şi-a încântat auditoriul cu naiul său parcă vrăjit.

Citește și: VIDEO- CEO-ul Dogan Media, excelență în leadership. Ugur Yesil a fost premiat în gala “Financial Intelligence Awards”

Tot în cadrul Galei Premiilor Capital a fost lansat  TOP 300 cei mai bogati români, unul dintre cele mai aşteptate proiecte editoriale ale anului şi un barometru al evolutiei mediului de afaceri din România. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si