Un oaspetele neanunțat, extrem de important, al conacului Özgüç îl va lua prin surprindere pe Hamit iar bărbatul va perturba liniștea nu numai a familiei Özgüç, ci și a familiei Demirkan.

Citește și: VIDEO- Record de temperatură în Spania! Temperaturi caniculare în plină iarnă

Adevărul pe care Suhandan îl află creează o ruptură între ea și Hamit. În timp ce Hamit se află într-un impas, Suhandan își stabilește un nou obiectiv.

Astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Promisiunea”! Azimet și Deniz, o alianță periculoasă

Dându-și seama că trebuie să se ocupe de un nou inamic, Serhat trebuie să găsească o soluție pentru a-i proteja atât pe cei dragi, cât și pe oamenii nevinovați iar în acest scop, între el și Cihan se va dezvoltă o prietenie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Ugur Yesil, CEO Dogan Media International, premiu pentru Leadership și management performant în televiziune

Cu durerea de a deveni din ce în ce mai singură, Azimet decide să se „agațe” și mai mult de Serhat iar pentru a face acest lucru trebuie să-l întoarcă pe nepotul său la conac și să-l separe de Zümrüt. Dragostea lui Serhat și Zümrüt va trece din nou printr-un mare test iar prietenia dintre Azimet și Deniz se va transformă într-un pericol tot mai mare pentru cei doi îndrăgostiți.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si