Cerbul de Aur 2019. Cine a plecat acasă cu marele trofeu

Surpriză de proporții la decernarea premiilor din cadrul Cerbul de Aur 2019.

M.V., duminică 25 august 2019 , 13:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aseară au fost decernate premiile pentru Cerbul de Aur 2019 de la Brașov. Marele trofeu al cunoscutului festival a revenit unei tinere în vârstă de 19 ani.

Eliza G din Italia este marea câştigătoare a celei de-a XIX-a ediţii a Cerbului de Aur şi a premiului de 25.000 de euro. Emoţionată, ea a declarat că este mândră să cânte în limba română.

„Sunt foarte fericită şi este o mare onoare pentru mine să primesc Trofeul Cerbul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voastră frumoasă şi a fost o mândrie să cânt în limba română", a declarat artista Eliza G. Ea a interpretat, în concurs, piesele „Creioane colorate” (Feli) şi „Altro che favole”.

Citeste si: Ce s-a mai descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, după o lună de cercetări

Citeste si: Cum arată acum prințesa rromilor Ana Maria Cioabă, cea care a declanșat cel mai mare scandal internațional după ce a fost măritată forțat la 12 ani

Citeste si: Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

Juriul a decis duminică seară laureaţii Festivalului Cerbul de Aur 2019.

Premiul I, în valoare de 15000 de euro a revenit artistei Sara De Blue, din Austria, premiu înmânat de Loredana Groza, membru al Juriului şi Vasile Şirli, preşedintele Juriului.

Premiul II, în valoare de 10000 de euro - Ralfs Eilands, din Letonia, premiu înmânat de Ricky Dandel, membriu al Juriului.

Premiul III, în valoare de 5000 de euro- Monika Marija, din Lituania, premiu înmânat de Viktor Lazlo, membru al Juriului.

Premiul special al publicului, în valoare de 2500 de euro - Florin Răduţă, premiu înmânat de George Scripcaru, primarul Braşovului.

Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti - Alfie Arcuri, din Australia, premiu acordat de Doina Gradea, preşedinte-director general SRTv şi Georgică Severin, preşedinte-director general al SRR.

Cine a jurizat concursul ajuns la a 19-a ediție

Premiul Presei acreditate la Festival - Syuzanna Melqonyan, din Armenia, premiu înmânat de Adrian Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

La ediţia din acest an, juriul a fost format din: Loredana Groza (cântăreaţă), Ricky Dandel (artist), Viktor Lazlo (cântăreaţă), Erminio Sinni (cântăreţ, compozitor) şi preşedintele juriului Vasile Şirli (compozitor, producător muzical).

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si