Moderatoarea emisiunii "Puterea Dragostei", Cristina Mihaela Dorobanțu i-a propus lui Nicolas un exercițiu de imaginație: "Ce ai face tu și cum ai cere-o în căsătorie pe Geanina? Să vedem, vrei?". Nicolas s-a ridicat de pe canapea și era dispus să facă exercițiul, dar Geanina a ieșit repede din cameră. 

Citeste si: Iacob și Nicolas au sărit la bătaie, în casa "Puterea Dragostei". Ce a urmat după

Nicolas refuză să renunțe la Geanina

"Domnișoara Cristina, nu știu, poate că acum se simte emoționată. Are emoții prea mari", a spus Nicolas când a văzut că Geanina iese din cameră.

Concurentul a refuzat să exemplifice cererea în căsătorie cu o altă fată. "Nu simt chestia asta cu o altă fată. Doar cu Geanina", a spus el.

Citeste si: Cine este, de fapt, Adelina de la „Put erea Dragostei”?! Imagini inedite cu ea

Geanina și Nicolas au intrat într-un joc de atingere-respingere, în care s-au tachinat cu o pernă. "O ating cu dragoste", a spus Nicolas. "E insuportabil", a protestat Geanina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Nicolas, o impresionezi sau o superi? Că dacă o superi, te dau afară", a intervenit moderatoarea emisiunii. 

Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei care și-au făcut deja planurile de nuntă. Despre cine este vorba

"Mâine promit că o s-o pun la punct"

Trebuie doar să mimezi o cerere de căsătorie, nu să o atingi, i-a explicat o altă concurentă lui Nicolas. Acesta a reacționat: "Nu știu ce are azi, dar mâine promit că o să o pun la punct".

Geanina: "Ești obsedat, frate! Dragi, telespectatori, spuneți un remediu pentru Nicolas"

Nicolas: "Remediul meu ești tu. Promit că zilele viitoare o să-ți fac o surpriză foarte frumoasă".

Vezi întregul moment din emisiunea de ieri "Puterea dragostei" mai jos:

Cine este Nicolas de la "Puterea Dragostei"

Nicolas de la „Puterea Dragostei” este de profesie fotomodel. El este de origine din Craiova și a anunțat că este pregătit să lupte din răsputeri pentru ceea ce își dorește.

Se consideră a fi ambițios și vulcanic. Noul concurent a mărturisit că și-a înșelat fosta iubită pentru că îi îngrădea libertatea prea mult.

Citeste si:  Andra Voloș de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul care și-a lăsat mască toți admiratorii: "Sunt o mamă..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si