Cerere inedita in casatorie! Un tanar din Cluj, supranumit "Spiderman din Romania", si-a cerut iubita in casatorie de pe un turn de 280 de metri

Un tanar din Cluj, cunoscut ca ”Spiderman din Romania” si-a cerut iubita in casatorie catarat pe un turn inalt de 280 de metri din Pitesti.

M.C.B., marți 11 septembrie 2018 , 09:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marius a vrut sa fie unic, original. "Ana, vrei sa fii sotia mea?”, a scris el cu graffiti pe zid, apoi a filmat momentul si a postat imaginile pe Facebook, asteptand un raspuns.

Tanarul, sofer de tir, originar din Cluj, supranumit ”Spiderman din Romania", a vrut sa o ceara pe iubita sa de sotie intr-un mod inedit. Cu sprijinul unor prieteni, tanarul de 25 de ani s-a catarat, sambata, pe un turn cu o inatimea de 280 de metri, in Pitesti, si a scris, cu graffiti, intrebarea „Ana, vrei sa fii sotia mea?”. A doua zi, duminica, acesta a mers la Sibiu, unde locuieste iubita sa si a postat imaginile pe Facebook, cand se afla langa Ana. Emotionata, femeia a raspuns ”DA”!

Marius sustine ca a avut tot timpul controlul asupra situatiei, cand a urcat pe turnul inalt de 280 de metri fara echipament de protectie, mai ales ca nu a fost prima experienta de acest fel.

Sursa: gandul.info 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si