Gigi Ciriblan este acuzat ca ar fi comis sase atacuri in orasul Dundee din Scotia. Romanul le-a spus anchetatorilor ca femeile mint, el nu le-a agresat, doar le-a sarutat si le-a mangaiat pe picior.

Citeste si: "Pomohaci nu are niciun copil infiat, a mintit ca are 4, in evidente nu figureaza!", sustin reprezentantii Directiei de Protectie a Copilului Mures

In cazul uneia dintre victime, care il acuza de abuz, Gigi le-a spus judecatorilor ca si victima a vrut sa intretina relatii intim ecu el si ca" Dumnezeu stie" de ce il acuza acum.
La sfarsitul interog atoriului, reprezentantul acuzarii l-a confruntat direct pe Ciriblan, spunand ca el este cel care minte, iar acesta a continuat sa sustina:

„Eu nu spun minciuni.” In cele din urma romanul, care a ezitat pentru perioade lungi de timp sa raspunda la mai multe dintre intrebarile care i-au fost adresate, a recunoscut ca una dintre victimele sale a spus adevarul in declaratia ei.

Ciriblan a confirmat ca a sarutat-o pe acea femeie pe obraz in timp ce se afla intr-o statie de autobuz pe Seagate si a mai declarat ca i-a „mangaiat“ piciorul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu toate acestea, acuzatul continua sa nege faptul ca in acel caz actiunile sale pot fi incadrate la agresiune si neaga, de asemenea, celelalte cinci acuzatii care i-au fost aduse. Procesul va continua la instanta din orasul Dumfermline, din Scotia.

Sursa: roblastingnews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si