CEx PSD astăzi, la Palatul Parlamentului; Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere. Partcipă şi Tudorel Toader

Consiliul Naţional al PSD se reuneşte, duminică, la Palatul Parlamentului. Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere, primarul Sectorului 1 Dan Tudorache anunţând că va propune un vot pe această chestiune. La şedinţă a fost invitat şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

E. V., duminică 16 decembrie 2018 , 11:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Consiliul Naţional al PSD se reuneşte, duminică, la Palatul Parlamentului. Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere, primarul Sectorului 1 Dan Tudorache anunţând că va propune un vot pe această chestiune.

La şedinţă a fost invitat şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

CEx PSD astăzi, la Palatul Parlamentului

Consiliul Naţional al Partidului Social Democrat va avea loc duminică, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului.

La şedinţă vor participa, potrivit noului Statut, parlamentarii, preşedinţi şi/sau vicepreşedinţi ai Consiliilor Judeţene, miniştri şi/sau secretari de stat, europarlamentari, primari de municipii, primari de oraşe, dar şi trei primari de comune pentru fiecare judeţ, membri ai PSD.

CEx PSD astăzi, la Palatul Parlamentului

În cadrul şedinţei va avea loc alegerea preşedintelui Consiliului Naţional, funcţia fiind deţinută interimar de către Mihai Fifor, din 19 noiembrie.

Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere. Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache a declarat, vineri, pentru News.ro, că a solicitat să fie clarifictă "această treabă cu amnistia şi graţierea", spunând că va avea loc un vot.

CEx PSD astăzi, la Palatul Parlamentului

La şedinţă a fost invitat şi ministrul Justiţiei Tudorel Toader care a anunţat încă de vineri că va da curs invitaţiei, dezbaterile având şi "o dezlegare şi o argumentare juridică".


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si