CFR Calatori a anulat 56 de trenuri, in Gara de Nord se inregistreaza intarzieri de pana la 240 de minute

CFR Calatori a anulat, sambata, 56 de trenuri, cele mai multe dintre ele facand legatura intre Bucuresti si estul tarii. In Gara de Nord se inregistreaza intarzieri de pana la 240 de minute, la sosiri si 40 de minute la plecari. Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de temperaturi scazute, vant puternic, zapada spulberata si troienita.

sâmbătă 07 ianuarie 2017 , 09:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

CFR Calatori a anulat, sambata, 56 de trenuri, majoritatea facand legatura intre Capitala si estul tarii, scrie news.ro.

"IR 1583 va fi primul tren care va pleca la ora 9.30 din Bucuresti cu destinatia Constanta, iar trenul IR 1636 primul care a plecat in aceasta dimineata, la ora 05.30 din Constanta spre Capitala", precizeaza reprezentantii CFR Calatori.

Ei mai spun ca masurile operative intreprinse de angajatii feroviari au ca prioritate circulatia trenurilor in conditii de siguranta si mentinerea legaturilor feroviare intre localitatile mari.

"Pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri si pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii, a fost redus numarul de trenuri, dar se asigura continuitate in graficul de circulatie", potrivit CFR Calatori.

In Gara de Nord, cea mai mare intarziere, de 240 de minute, o inregistra, sambata dimineata, un tren care venea de la Craiova. Un alt tren, care ar fi trebuit sa ajunga de la Arad, avea o intarziere de 150 de minute.

Si la plecari se inregistrau intarzieri, de 40 de minute, la doua trenuri spre Craiova, respectiv Brasov.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si