China a raportat joi că nu există nicio nouă îmbolnăvire de COVID-19

China nu a raportat, joi, niciun caz local de infecție, fiind pentru prima dată în ultimele 3 luni când se întâmplă lucrul acesta. Toate cazurile nou diagnosticate sunt ale unor persoane care au venit în statul nipon din altă parte.

K.B., joi 19 martie 2020 , 09:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Este foarte clar că acțiunile întreprinse de China au dus la finalul primului val de infecții. Întrebarea este ce se va întâmpla dacă va exista un al doilea val, deoarece tipul de măsuri implementate de China nu sunt neapărat durabile pe termen lung, a declarat Ben Cowling, șeful diviziei de epidemiologie și biostatistică de la Școala de Sănătate Publică a Universității din Hong Kong.

Citeste si: Activitatea Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului din Filiaşi, suspendată după ce un pacient care s-a prezentat la consult a fost confirmat cu coronavirus

Citeste si: Metroul bucureștean, ca după bombardament! Ce se întâmplă, în plină pandemie de coronavirus, la orele de vârf! Reportaj EXCLUSIV

Citeste si: Saxofonistul Manu Dibango, infectat cu coronavirus, a fost spitalizat la vârsta de 86 de ani

Liderul Chinei, Xi Jinping, a cerut recent ”un război al oamenilor” împotriva epidemiei, presa de propagandă lăudând acțiunea partidului, spunând că este un model pentru alte țări, scrie Mediafax.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si