Chinezii construiesc un cartier de 35 de blocuri de 10 etaje intr-unul dintre cele mai mari orase din Romania

O firma chinezeasca vrea sa investeasca masiv in Craiova si este gata sa construiasca in urmatorii doi ani un cartier in oras cu 35 de blocuri cu cate 10 etaje. Cladirile vor avea si penthouse, iar acoperisul va fi executat sub forma de pagoda.

C.I.P., marți 20 septembrie 2016 , 15:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In momentul de fata lucrarile au fost oprite, dar municipalitatea asigura locuitorii din Craiova ca ele vor fi reluate si terminate la timp. "Au fost tot felul de probleme financiare dupa crush-ul din China , dar, la ora actuala, aceste probleme financiare s-au rezolvat, in sensul ca firma din China nu mai are nicio datorie catre nimeni din Craiova. Asteptam si noi cu foarte mare interes sa se finalizeze aceasta investitie. Din cate am observat pana acum, au ajuns la etajul 4. Deci, daca trag tare, cele 160 de locuinte care au fost deja cerute de Armata nu ar trebui sa ridice o problema. Mai mult, partea de interioare va trebui discutata dupa, pentru ca asa a fost si in contract si asa este si normal, oamenii vor sa aiba o faianta deosebita, un parchet deosebit si, atunci, toate aceste lucruri de la interior se fac dupa receptia finala a blocului, in functie de cererile proprietarilor. Probabil o sa luam o masura de siguranta, ca sa discutam deja cu Armata, pentru ca nu mai vrem sa riscam nimc", a declarat Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, noteaza cei de la adevarul.ro

Apartamentele cu 2 camere vor avea o suprafata intre 65 si 76 de metri patrati cu preturi intre 29.000 si 37.000 de euro, iar apartamentele cu 3 camere vor avea o suprafata cuprinsa intre 99-129 de metri patrati cu preturi cuprinse intre 44.000 pana la 57.000 de euro.

Blocurile vor avea si un penthouse care va avea o suprafata intre 140 si 200 de metri.

Proiectul prevede o investitie de 35 de milioane de euro si finantarea obtinuta de compania constructoare, Shandong, a fost de la Banca de Dezvoltare a Chinei.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si