Mihai Chirica, membru PSD, a spus, joi, intr-o conferinta de presa, ca indiferent care va fi verdictul in scandalul poltic al momentului, Liviu Dragnea nu poate iesi invingator si ca ar trebui sa-si dea demisia.

"Si daca Grindeanu pleaca si daca nu pleaca, rezultatul e acelasi pentru Dragnea. El nu poate iesi invingator. Cand locomotiva opreste atunci si vagoanele incetinesc. Dragnea sa-si dea demisia si sa paraseasca partidul. Trebuie indepartati si oamenii trompeta din PSD ”, a afirmat Chirica.

Intrebat daca Sorin Grindeanu ar fi o solutie pentru sefia PSD, Chirica a raspuns: "Daca si-ar dori asta, Grindeanu ar putea fi seful PSD”.

Mihai Chirica a precizat ca nu exista o axa Grindeanu-Ponta-Chirica, afirmand ca in favoarea lui Grindeanu s-au pronuntat deja filiale precum Timis, Caras-Severin, Vrancea, dar si Victor Ponta sau europarlamentarul Catalin Ivan.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

" Nu Dragnea e problema, ci faptele lui arata ca trebuie debransat de partid. In ritmul asta ingroapa PSD. Ar fi interesant de vazut la Camera Deputatilor cati dintre angajati sunt din Teleorman si Ialomita. Sunt multi, nici nu mai conteaza din ce frizerie vine fiecare. Forta intr-un partid n-o tii cu bata”, a spus primarul Iasiului.

Mihai Chirica afirma ca tot ce s-a intamplat in cazul Grindeanu reprezinta un asasinat politic.

"Sunt niste killeri platiti care ies si spun ce vrea Dragnea. Conform Codului penal ei nu pot fi pedepsiti, dar codul moral ii poate pedepsi. Sunt mai multi acolo, Olguta Vasilescu, Codrin stefanescu, Nicolae Badalau. S-au transformat in asasini politici. Modalitatea de actiune e simpla. Un grup restrans popularizeaza solutia. Spun ca ori esti agent SIE ori KGB sau seful vreunei structuri periculoase. Se lucreaza pe ranguri. Daca nu iese Firea, incepe Olguta. si incep sa loveasca, mirosul de sange devine pregnant. Lovesc rand pe rand, stimulandu-si imaginatia. Apoi se supune la vot. Dupa ce l-am omorat, il si defaimam. Omul respectiv e umilit cum nu va puteti imagina. asta e asasinat politic. Vor urma si altii la rand, cat timp Dragnea e sef la PSD”, a declarat Mihai Chirica.
 

Citeste si: PSD a votat excluderea din partid a oricarui membru de partid care accepta sa intre intr-un viitor guvern Grindeanu

El a spus ca totul este o incercare monstruoasa de distrugere a stabilitatii tarii si ca actuala situatie in care s-a ajuns este penibila si revoltatoare.

"Persoana cea mai iresponsabila este Dragnea. A starnit ambasadele impotriva PSD, un partid in care sunt multi oameni responsabili. Guvernul nu este TelDrum, iar Dragnea nu reuseste sa se conecteze nici la Europa, nici la Statele Unite ale Americii.

Cine s-ar mai inscrie acum intr-un partid condus de Dragnea? Cine ar mai veni sa faca un business aici, cand vede circul asta? Trebuie curatat forul de conducere al PSD, acolo nu sunt oameni din PSD, ci veniti de pe la ale partide. Unii sunt trompete ale lui Dragnea, altii sunt infractori”, a afirmat Mihai Chirica.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

El a mai precizat ca partidul are nevoie de un congres extraordinar, in cadrul caruia sa fie votata o noua conducere.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si