Chirie în Otopeni – de ce să locuiești în clădiri reabilitate
Cererea pentru locuințe cu chirie în Otopeni este în continuă creștere. Și asta pentru că orașul e în continuă dezvoltare.
Cererea pentru locuințe cu chirie în Otopeni este în continuă creștere. Și asta pentru că orașul e în continuă dezvoltare. În cazul în care nu găsești chirie în Otopeni în cartierele noi, o soluție optimă ar fi blocurile reabilitate.
Cauți chirie în Otopeni? Ar trebui să te orientezi și către locuințe mai vechi. Căci blocurile reabilitate termic au o serie de avantaje de luat în seamă.
Unul dintre marile avantaje ale blocurilor reabilitate este reducerea substanțială a facturii la încălzire. Este, din păcate, și unul dintre motivele pentru care prețurile la chirie în Otopeni în blocuri reabilitate termic sunt ceva mai mari decât în rest. În unele cazuri, prețurile le egalează și chiar le depășesc pe cele din construcțiile noi.
Citeste si: Cele mai bune aperitive pentru masa de Revelion
Pe de altă parte, la orice tranzacție imobiliară este obligatorie prezența certificatului energetic. Iar acesta face ca locuințele cu chirie în Otopeni care au beneficiat de reabilitare termică să fie în avantaj față de restul. Chiar dacă prețul este mai ridicat. În plus, cei care doresc să cumpere un apartament nu mai țin cont de poziționarea acestuia la parter sau la ultimul etaj.
Odată cu reabilitarea termică, acestea nu mai reprezintă inconveniente.Reabilitarea termică a unui bloc sau sprijinirea eficienței energetice nu înseamnă numai învelirea clădirii în materiale izolante. Iată ce ar trebui să includă:
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Descoperiri fascinante pe Marte. Ce forme și fenomene intrigă oamenii de știință- GALERIE FOTO- wowbiz.ro
-izolația termică și hidroizolarea exteriorului clădirii include pereții, ferestrele, tâmplăria, acoperișul, subsolul, dar și măsuri de consolidare la nevoie
Citeste si: Cum va fi vremea de Revelion 2021? Anunțul de ultimă oră al meteorologilor
-modernizarea instalaţiei de încălzire și distribuire de apă caldă
-modernizarea sistemului de încălzire, inclusiv instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile
-înlocuirea corpurilor de iluminat din spațiile comune cu surse cu eficiență energetică ridicată
-unde este cazul, înlocuirea lifturilor, a circuitelor electrice în părțile comune.
Citeste si: Ce nu trebuie să mănânci de Revelion 2021? Alungă norocul pentru tot anul care vine