Chirurg de la Spitalul Coltea din Bucuresti, cercetat pentru luare de mita dupa ce a fost denuntat la Linia Anticoruptie

Daca te-ai intrebat vreodata daca Linia Anticoruptie functioneaza, ei bine uite ca avem parte de un astfel de caz dupa ce un medic chirurg de la Spitalul Clinic Coltea din Bucuresti este cercetat sub control judiciar pentru luare de mita dupa ce a fost denuntat la acest numar.

C.I.P., vineri 23 martie 2018 , 10:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-un comunicat emis de Parchetul Capitalei in data de 19 martie 2018, se arata ca medicul chirug B.M. din cadrul Spitalului Clinic Coltea ar fi pretins o suma de bani de la un pacient in legatura cu interventia chirurgicala efectuata acestuia.

"La data de 22 martie 2018 a primit suma de 500 de lei de la un pacient in legatura cu atributiile sale de serviciu", se arata in dosarul anchetatorilor.

Cauza a fost constituita ca urmare a unui denunt facut la Call Center Anticoruptie al Directiei Generale Anticoruptie - 0800.806.806.

Prin ordonanta din data de 22 martie 2018, fata de medic s-a luat masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si