Chirurgul estetician Dr. Adina Alberts oferă cate 1.000 de lei (pe viață) pentru 3 pensionari

Dr. Adina Alberts, în calitate de antreprenor, oferă câte un ajutor privat de pensie în valoare de 1000 de lei, lunar, pe viață (sau atât timp cât există firma) pentru 3 pensionari cu venituri mici.

Author: Radu Constantin luni 03 iunie 2019 , 17:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Inițiativa se dorește a fi un preambul pentru sensibilizarea și mobilizarea altor antreprenori cu scopul de a-i ajuta pe părinții și bunicii noștri! 

„De mai bine de un an mă tot gândesc la situația precară a bătrânilor noștri și ce aș putea să fac pentru ei. Am găsit: ofer 3 ajutoare private de pensie, în valoare de 1000 de lei fiecare, lunar. PE VIAȚĂ!” a declarat Dr Alberts, fondatorul clinicii „Care Zone“.

Medicul așteaptă timp de două săptămâni sa-i fie semnalate, la adresa de email: [email protected], cazuri de pensionari cu venituri modeste pentru a identifica astfel pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor privat. Detalii în video!

 

„Îmi doresc ca gestul acesta să îi determine și pe alții să mi se alăture și să ofere un astfel de ajutor, ușurând astfel povara vârstei“, a mai spus antreprenoarea! 

Dr. Adina Alberts este medic primar chirurgie plastică şi are o vastă experienţă în medicina estetică.

Dr. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ în 1996. A lucrat timp de 10 ani sub îndrumarea profesorului Ioan Lascăr, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Participă cu regularitate la diferite congrese şi simpozioane interne şi internaţionale.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR joi, 29 iulie 2021: Dolarul continuă să scadă! Care sunt cele mai noi... Curs valutar BNR joi, 29 iulie 2021: Dolarul continuă să scadă! Care sunt cele mai noi cotații
spotmedia.ro
Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine... Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine ajung banii plătiți de Primăria Sectorului 1
spotmedia.ro
Hic Rhodos, hic salta, Clotilde! Hic Rhodos, hic salta, Clotilde!
b1.ro
Pericol pentru toţi turiştii de la mare! Este inamicul invizibil, dar care atacă rău!... Pericol pentru toţi turiştii de la mare! Este inamicul invizibil, dar care atacă rău! Pândeşte în apă şi când mergeţi la masă
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si