Chirurgul Radu Zamfir e mai stresat pe motocicleta decat la spital: „Stiati ca un impact frontal, chiar si la 50 km/ora, poate fi fatal?”

Amicii medicului au aflat ca chirurgul Radu Zamfir e mai stresat pe motocicleta decat la spital, acesta avand probleme in trafic.

Matei Vaihan, miercuri 30 mai 2018 , 08:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prietenii medicului de la Fundeni au fost informati ca chirurgul Radu Zamfir e mai stresat pe motocicleta decat la spital. Motociclist pasionat, Zamfir merge aproape zilnic spre spital pe doua roti, declarandu-se deranjat de conditiile de trafic. „Stiati ca motociclistul are dreptul de a ocupa intreaga banda pe care circula? Stiati ca un impact frontal, chiar si la 50 km/ora ii poate fi fatal, motociclistul fiind foarte expus?”, le-a transmis medicul amicilor sai.

Chirurgul Radu Zamfir e mai stresat pe motocicleta decat la spital. Amicii lui nu-i apreciaza pe motociclisti

„In viaţa mea de şofer profesionist pot să număr pe degete motocicliştii care respectă legea rutieră...Pentru ei nu există linie continuă...nu există limită de viteză... depăşirea pe dreapta este o normalitatea...”, i-au raspuns cativa prieteni medicului care a supravietuit accidentului aviatic din Muntii Apuseni.

Chirurgul Radu Zamfir e mai stresat pe motocicleta decat la spital. E deranjat de manevrele soferilor

Se pare ca chirurgul Radu Zamfir e mai stresat pe motocicleta decat la spital. „E normal sa profiti de gabaritul redus al motocicletei...si majoritatea masinilor fac loc motociclistilor. Problema e cand nu ii observa si fac stanga-dreapta cu tot cu ei sau le deschid o usa in fata fara sa se asigure...dar trebuie sa speram ca in timp se mai rezolva si chestia cu vizibilitatea motociclistilor”, a explicat celebrul medic.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si