Christian Sabbagh, de 25 de ani în prima linie!

Christian Sabbagh împlinește astăzi 25 de ani de carieră, în prima linie.

Radu Constantin, luni 18 noiembrie 2019 , 14:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Christian Sabbagh împlinește azi 25 de ani de carieră, un sfert de secol ”în prima linie”. Vedeta Stirilor Kanal D este astăzi unul dintre cei mai apreciați și respectați profesioniști în domeniul mass-media. Este printre puținii prezentatori de știri care părăsește studioul pentru a merge pe teren, fie că este vorba despre o investigație jurnalistică, fie că e un teatru de operațiuni.

Christian Sabbagh și-a început cariera de jurnalist la “Evenimentul Zilei”, unde a fost corespondent de război și autorul unor investigații importante ale vremii. De asemenea, a publicat numeroase dezvăluiri despre o serie de afaceri tenebroase în publicații precum “Ziua” sau revista “Privirea”.

Din 1999, Christian Sabbagh devenea o figură publică în Romania, ca prezentator și realizator al emisiunii “112 – Poliția in acțiune”, la Prima TV. De-a lungul timpului, și-a câștigat notorietatea și respectul breslei jurnalistice implicându-se activ în viața comunității, deseori punându-și viața în pericol în urma acțiunilor sale de dezvăluire și urmărire ale unor fapte criminale.

Citeste si: Christian Sabbagh, fotografie emoționantă cu cea căreia îi spune mama! Mesajul scris din suflet: "Pentru mine însemni totul"

Din 2010, Christian Sabbagh și-a cucerit publicul ca prezentator al principalului jurnal informativ de la Kanal D, prin maniera apropiată, inedită de a prezenta și de a comenta știrile. De numele lui Christian Sabbagh și al Știrilor Kanal D se leagă campanii devenite celebre precum cea a aducerii acasă a celor 33 de muncitori români deveniți sclavi în Libia, campania împotriva șpăgii din școli sau operațiunea riscantă a eliberării unei românce obligate să se prostitueze în Germania.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si