Christian Sabbagh a primit o lovitura cumplita. Prezentatorul Kanal D a postat pe contul personal de socializare un mesaj prin care anunta ca Anais,  fetita lui, este in stare grava, insa sustine ca este dispus sa mearga pana-n panzele albe.

"In noaptea de miercuri spre joi, mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. "Avea doar o banala febra", dupa cum s-a exprimat medicul de garda.

Dupa doua ore de asteptare, ne-a trimis acasa, cu recomandarea sa-i administram, timp de 3 zile, Panadol. Astazi, fiica mea se afla internata, in stare grava, la un spital privat! Eu,in calitate de jurnalist, raspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic raspunde in fata cuiva? Indiferent de cum se va acoperi in acte, nu voi lasa lucrurile asa. Pentru ca durerea mea este si durerea a mii de parinti", a mai scris Sabbagh pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"Copilul meu se afla in stare grava, dar jur pe Dumnezeul meu ca voi merge pana in panzele albe", a continuat Christian Sabbagh.

"Pregatesc o actiune in instanta impotriva medicilor", ne-a precizat Christian Sabbagh, care este ingrijorat de starea micutei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si