Christian Sabbagh, veste cumplita: "Copilul meu se afla in stare grava, jur pe Dumnezeu ca..." Avem primele declaratii ale jurnalistului, dupa ce a ajuns cu fetita la spital

Christian Sabbagh a primit o lovitura cumplita. Prezentatorul Kanal D a postat pe contul personal de socializare un mesaj prin care anunta ca Anais, fetita lui, este in stare grava, insa sustine ca este dispus sa mearga pana-n panzele albe.

marți 25 aprilie 2017 , 11:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Christian Sabbagh a primit o lovitura cumplita. Prezentatorul Kanal D a postat pe contul personal de socializare un mesaj prin care anunta ca Anais,  fetita lui, este in stare grava, insa sustine ca este dispus sa mearga pana-n panzele albe.

"In noaptea de miercuri spre joi, mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. "Avea doar o banala febra", dupa cum s-a exprimat medicul de garda. Dupa doua ore de asteptare, ne-a trimis acasa, cu recomandarea sa-i administram, timp de 3 zile, Panadol. Astazi, fiica mea se afla internata, in stare grava, la un spital privat ! Eu,in calitate de jurnalist, raspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic raspunde in fata cuiva ? Indiferent de cum se va acoperi in acte, nu voi lasa lucrurile asa. Pentru ca durerea mea este si durerea a mii de parinti", a mai scris Sabbagh pe pagina sa de socializare.

"Copilul meu se afla in stare grava, dar jur pe Dumnezeul meu ca voi merge pana in panzele albe", a continuat Christian Sabbagh.

"Pregatesc o actiune in instanta impotriva medicilor", ne-a precizat Christian Sabbagh, care este ingrijorat de starea micutei sale.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si