Cinci frati cu varste cuprinse intre 11 luni si 17 ani, fortati sa traiasca in conditii greu de imaginat."Nu am vazut ceva mai rau" au spus polititii

Politistii din Florida au descins la adresa unei familii cu cinci copii, dupa ce au primit informatii asupra conditiilor inumane in care acestia sunt nevoiti sa traiasca.

A.S., luni 05 decembrie 2016 , 12:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fecale, sticle sparte, droguri, mancare putrezita... asta au gasit politistii in casa unei familii din Florida in care locuiesc cinci copii cu varste cuprinse intre 11 luni si 17 ani.
Parintii acestora, Amanda Dean si Joseph Dromeshauster, in varsta de 34 de ani au fost arestati. Ei sunt acuzati de neglijare.
Casa in care acestia locuiesc nu are apa curenta, iar copii erau dusi o data pe satpamana la o ruda pentru a face un dus.
"Conditiile de locuit din aceasta casa sunt cele mai rele pe care le-am vazut vreodata. Niciun copil si niciun adult nu ar trebui sa locuiasca asa" au declarat politistii.
Gunoaie, sticle sparte, fecale umane si animale, multe pastile  si alimente putrezite impanzeau casa.
Chiuvetele erau pline cu vase murdare, alimente vechi, gunoaie si sticle cu urina.
Intr-unul dintre dormitoare politistii au gasit si cocaina.
Mama copiilor s-a ascuns intr-un dulap cand politistii au patruns in casa.
Copii au fost scosi din casa si se afla in grija serviciilor sociale, scrie Daily Mail.

Fecale, sticle sparte, droguri, mancare putrezita... asta au gasit politistii in casa unei familii din Florida in care locuiesc cinci copii cu varste cuprinse intre 11 luni si 17 ani. Parintii acestora, Amanda Dean si Joseph Dromeshauster, in varsta de 34 de ani au fost arestati. Ei sunt acuzati de neglijare.

Citeste si: Un cuplu este acuzat ca s-a folosit de cinci frati abandonati pentru a castiga un concurs: "Odata ce filmarile s-au terminat, ne-au dat afara!"

Casa in care acestia locuiesc nu are apa curenta, iar copii erau dusi o data pe satpamana la o ruda pentru a face un dus. "Conditiile de locuit din aceasta casa sunt cele mai rele pe care le-am vazut vreodata. Niciun copil si niciun adult nu ar trebui sa locuiasca asa" au declarat politistii.

Gunoaie, sticle sparte, fecale umane si animale, multe pastile  si alimente putrezite impanzeau casa. Chiuvetele erau pline cu vase murdare, alimente vechi, gunoaie si sticle cu urina. Intr-unul dintre dormitoare politistii au gasit si cocaina.

Mama copiilor s-a ascuns intr-un dulap cand politistii au patruns in locuinta. Copii au fost scosi din casa si se afla in grija serviciilor sociale, scrie Daily Mail.

Citeste si: Conditii greu de imaginat la o scoala din Targu Carbunesti. Toaletele sunt pline de fecale, iar robinetii de apa sunt rupti.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si