Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Vrancea, Bogdan Toader, doua masini s-au ciocnit frontal dupa ce un sofer de 36 de ani a intrat pe contrasens, cel mai probabil din cauza ca a adormit.

„A fost o coliziune a avut loc pe DN 23, la Mandresti. Au rezultat patru persoane ranite usor si una grav. De vina este soferul unei masini, a patruns pe contrasens si a provocat o coliziune frontala.

Probabil, a adormit la volan, alcoolemia a fost zero la ambii soferi. O femeie de 21 ani, conducatoarea nevinovata, a suferit cea mai grava lovitura, a fost nevoie de descarcerare pentru a scoate victima din masina”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Toader.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Toader a mai spus ca un alt accident s-a petrecut in zona, dupa ce un politist care se deplasa la locul coliziunii a pierdut controlul masinii si a intrat in sant. Masina de Politie a fost avariata, dar politistul a scapat cu rani usoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si