Cinci surori identice au fost utilizate ca exponate intr-un parc de distractii. Experimentul care a ingrozit intreaga lume

Annette, Cecile, Yvonne, Marie si Emilie Dionna s-au nascut pe 28 mai, 1934, intr-un sat din Ontario, Canada. La acea vreme, copilele erau considerate un fenomen.

A.C., miercuri 19 aprilie 2017 , 10:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La doar patru luni, Guvernul Canadian le-a luat de langa parintii lor spunand ca le va proteja de exploatarea parintilor, insa ce au facut e si mai cumplit. Fetitele au fost puse intr-un spital ce semana mai mult cu un parc de distractii, denumit „Quintland”.

In scurt timp, surorile au devenit atractia pricipala a tarii, iar la varsta de 9 ani au fost puse in vitrine publice, iar uneori erau scoase afara si prezentate vizitatorilor. Fotografii cu ele au aparut in ziarele din intreaga lume, noteaza descopera.ro.

Se spune ca Guvernul Canadian a castigat aproximativ jumatate de miliard de pe urma lor. Dupa o luna lupta pentru custodia copiilor, fetitele s-au intors la parintii lor. La vasta de 18 ani au intrerupt orice contact cu familia lor, iar mai apoi au scris o carte despre viata lor, acuzandu-si parintii de abuzuri sexuale si fizice.

In 1998, Guvernul din Ontario a oferit patru milioane de dolari celor trei surori ramase in viata pentru ca le-au luat de langa parinti. Ele n-au reusit sa-si revina niciodata din trauma la care au fost expuse.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si